Την Τρίτη η κηδεία του ηθοποιού Γιάννη Φέρτη - Η επιθυμία της οικογένειάς του

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 21:36 Την Τρίτη η κηδεία του ηθοποιού Γιάννη Φέρτη - Η επιθυμία της οικογένειάς του Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Θλίψη προκάλεσε στον χώρο του θεάτρου η είδηση του θανάτου του Γιάννη Φέρτη το πρωί της Κυριακής.

Ο Γιάννης Φέρτης έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (14.04.2024) αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό και σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Facebook, η κηδεία του σπουδαίου ηθοποιού θα γίνει την Τρίτη από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Σπύρο Μπιμπίλα η οικογένεια του Γιάννη Φέρτη επιθυμεί να ενισχυθεί το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών, αντί στεφάνων.

Ο βουλευτής και πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών έγραψε: «Την Τρίτη στις 12:00 το μεσημέρι από το πρώτο κοιμητήριο των Αθηνών θα γίνει η εξόδιος ακολουθία για τον αγαπημένο μας Γιάννη Φέρτη. Αντί στεφάνων η οικογένεια προτείνει να ενισχυθεί το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ενημερώθηκε για τον θάνατο του Γιάννη Φέρτη από την σύζυγό του ηθοποιού, Μαρίνα Ψάλτη, νωρίτερα σήμερα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση