Κατάληψη Νομικής: Δίωξη για 5 πλημμελήματα στους 28 συλληφθέντες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 16:55 Κατάληψη Νομικής: Δίωξη για 5 πλημμελήματα στους 28 συλληφθέντες

Ποινική δίωξη για 5 πλημμελήματα ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στους 28 συλληφθέντες για την κατάληψη της Νομικής.

Σύμφωνα με το enikos.gr, κατηγορούνται για: διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας από κοινού, απρόκλητη φθορά ξένου πράγματος που χρησιμεύει σε κοινό όφελος από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, απείθεια, παράνομη οπλοκατοχή, παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων.

Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, αλλά η δίκη αναβλήθηκε για τις 28 Μαΐου. Έως τότε, θα παραμείνουν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους. Σημειώνεται ότι το δικαστήριο καλεί ως μάρτυρες για την υπόθεση έναν αστυνομικό και τον φύλακα της Νομικής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση