ΡΑΑΕΥ: Προσοχή σε fake ιστοσελίδα που παραπλανά τους καταναλωτές

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024 17:51 ΡΑΑΕΥ: Προσοχή σε fake ιστοσελίδα που παραπλανά τους καταναλωτές

Την ύπαρξη ψεύτικης ιστοσελίδας που χρησιμοποιεί παράνομα το όνομα της Πλατφόρμας Ενημέρωσης και Υποστήριξης Καταναλωτών «My RAE», παραπλανώντας τους καταναλωτές καταγγέλλει η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων (ΡΑΑΕΥ).

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα εντοπίστηκε μετά από καταγγελίες καταναλωτών και βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.myrae.gr. Εκεί αναφέρεται ψευδώς πως πρόκειται για την Πλατφόρμα Ενημέρωσης και Υποστήριξης Καταναλωτών MYRAE με στόχο «την παροχή αξιόπιστου, ενημερωμένου και φιλικού περιβάλλοντος όπου οι καταναλωτές μπορούν να ανακαλύψουν πληροφορίες, να λάβουν υποστήριξη και να μοιραστούν εμπειρίες με άλλους καταναλωτές».

Μεταξύ των υπηρεσιών που φέρεται να παρέχει η ψεύτικη και παράνομη ιστοσελίδα, είναι ενημερώσεις για ζητήματα ενέργειας αλλά και συμβουλών για παιχνίδια καζίνο.

Η ΡΑΑΕΥ ενημερώνει τους καταναλωτές πως ουδεμία σχέση έχει με την απατηλή ιστοσελίδαwww.myrae.gr. Ταυτόχρονα, εφιστά την αυξημένη προσοχή των καταναλωτών ζητώντας να μη λάβουν υπόψη τους την ψεύτικη ιστοσελίδα και σε καμία περίπτωση να μην δίνουν προσωπικά τους στοιχεία.

Η μοναδική ηλεκτρονική διεύθυνση της Πλατφόρμας Ενημέρωσης και Υποστήριξης Καταναλωτών «My RAE» την οποία διαχειρίζεται η ΡΑΑΕΥ, είναι η https:\\my.rae.gr.

Η ΡΑΑΕΥ προέβη άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες καταγγελίας της απάτης προς τις αρμόδιες αρχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση