Αδέλφια είχαν οπλοστάσιο στα σπίτια τους στο Ηράκλειο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Μαΐου 2024 12:20 Αδέλφια είχαν οπλοστάσιο στα σπίτια τους στο Ηράκλειο

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τα αδέλφια, έναν 22χρονο και έναν 27χρονο που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Τις πιθανές συνδέσεις δυο νεαρών αδελφών με κυκλώματα της νύχτας ερευνά η προανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη από την Ασφάλεια, μετά την σύλληψή τους που ακολούθησε τις έρευνες στα σπίτια τους σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, όπου βρέθηκαν πλήθος όπλα και κροτίδες.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης που εκτελέστηκε από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στο πλαίσιο της αξιοποίησης πληροφοριών, έγινε στα σπίτια των δυο αδελφών, στους περιβάλλοντες χώρους και σε ένα όχημα, όπου βρέθηκαν τρία πιστόλια, τέσσερα κυνηγετικά όπλα, επτά γεμιστήρες, 865 φυσίγγια και 77 κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, μια ραβδωτή κάνη όπλου με κλείστρο, 11 κροτίδες και μια θήκη μεταφοράς όπλου.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τα αδέλφια, έναν 22χρονο και έναν 27χρονο που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ειδών πυροτεχνίας και ερευνούν την προέλευση των όπλων και των πυρομαχικών. Τα τρία πιστόλια παραδόθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση, ώστε να αποκαλυφθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί και πού.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση