Μενίδι: Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 50χρονος γυναικοκτόνος -Αμετανόητος για τη δολοφονία της 40χρονης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024 09:52 Μενίδι: Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 50χρονος γυναικοκτόνος -Αμετανόητος για τη δολοφονία της 40χρονης

Στην Ευελπίδων για να απολογηθεί θα οδηγηθεί σήμερα ο 50χρονος που δολοφόνησε με μαχαίρι την εν διαστάσει σύζυγό του στο Μενίδι.

Ο 50χρονος, ο οποίος δήλωσε αμετανόητος για το έγκλημα, κακοποιούσε συστηματικά την άτυχη γυναίκα, εντοπίστηκε και συνελήφθη σε οικοδομή στη Φυλή το μεσημέρι της Πέμπτης. Σημειώνεται πως ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Μετά τη γυναικοκτονία, ο καθ’ ομολογία δράστης άφησε το φονικό μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά της γυναίκας και κρύφτηκε. Εντοπίστηκε ώρες μετά και στους αστυνομικούς προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους, που τον έκαναν να βάψει τα χέρια του, με αίμα.

Μενίδι: Κυνικός ο γυναικοκτόνος μετά τη δολοφονία

«Ήξερα ότι περνάει από εκεί. Την είδα, την πλησίασα και τη μαχαίρωσα». Αυτά ήταν τα λόγια του 50χρονου Αλβανού οικοδόμου στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, μετά τη σύλληψή του, για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του στο Μενίδι.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές ενημέρωσης, ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 40χρονης Ενκελέιντα εμφανίστηκε από την πρώτη στιγμή κυνικός και ψύχραιμος.

Ο 50χρονος φέρεται να είχε εμμονή μαζί της, και όσον αφορά το κίνητρο της δολοφονίας φέρεται να υποστήριξε: «Δεν άντεχα να βλέπω τον γκόμενό της. Οδηγούσε το αυτοκίνητό μου, εγώ έκανα δύο δουλειές».

Σημειώνεται ότι το μίσος του καθ' ομολογία δράστη ήταν τέτοιο που δεν άφηνε τον ανήλικο γιο του να δώσει το «παρών» στην κηδεία του θύματος στην Αλβανία. Σύμφωνα με πληροφορίες, τελικά ο ανήλικος παρέστη στην κηδεία της μητέρας του έπειτα από παρέμβαση της αλβανικής πρεσβείας.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση