ΝΔ: Το νέο σποτ για τις ευρωεκλογές – «Δύναμη στην Ευρώπη, σημαίνει δύναμη για την Ελλάδα»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 18:52 ΝΔ: Το νέο σποτ για τις ευρωεκλογές – «Δύναμη στην Ευρώπη, σημαίνει δύναμη για την Ελλάδα»

Στη δημοσιότητα έδωσε η Νέα Δημοκρατία το νέο σποτ του κόμματος για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρεται στα βήματα που έχει κάνει η Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια ως προς την ευρωπαϊκή της πορεία.

«Τα σύνορα της Ελλάδας έγιναν σύνορα της Ευρώπης», υπογραμμίζει αναφερόμενος στη μεταναστευτική κρίση και στις πρωτοβουλίες που έλαβε η κυβέρνηση της ΝΔ για τη θωράκιση της χώρας. Ακόμη, ο πρωθυπουργός αναδεικνύει τη σημασία των ευρωεκλογών για τις αποφάσεις σχετικά με το μεταναστευτικό – προσφυγικό, την Κοινή Αγροτική Πολιτική, καθώς και την Κοινή Άμυνα.

«Δύναμη στην Ευρώπη, σημαίνει δύναμη για την Ελλάδα» επισημαίνει και καταλήγει: «Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα ακόμη βήμα μπροστά και ερχόμαστε σταθερά, πιο κοντά στην Ευρώπη». Δείτε το βίντεο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση