Ηράκλειο: Γυναίκα σταμάτησε σε γέφυρα με την παρέα της να βγάλει φωτογραφίες και έπεσε στο κενό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 14:56 Ηράκλειο: Γυναίκα σταμάτησε σε γέφυρα με την παρέα της να βγάλει φωτογραφίες και έπεσε στο κενό

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αστυνομία και πυροσβεστική - Σε κατάσταση σοκ οι άλλες δύο γυναίκες

Τη ζωή της έχασε μια τουρίστρια που βρισκόταν στον ΒΟΑΚ λίγο μετά τον κόμβο των Μαλίων στο Ηράκλειο και έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, το δυστύχημα έγινε όταν η ίδια με μια παρέα από φίλες της, σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου προκειμένου να τραβήξουν φωτογραφίες.

 
kriti
kriti1

Ωστόσο από άγνωστη αιτία η μια από τις τρεις έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό όπου ανασύρθηκε νεκρή.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αστυνομία και πυροσβεστική με τις άλλες δύο γυναίκες να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση