Μάνφρεντ Βέμπερ: «Η ηγεσία VMRO θα πρέπει να σεβαστεί πλήρως τις δεσμευτικές διατάξεις της Συμφωνίας των Πρεσπών»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 17:17 Μάνφρεντ Βέμπερ: «Η ηγεσία VMRO θα πρέπει να σεβαστεί πλήρως τις δεσμευτικές διατάξεις της Συμφωνίας των Πρεσπών»

«Η ηγεσία VMRO- DPMNE θα πρέπει να σεβαστεί πλήρως τις δεσμευτικές διατάξεις της Συμφωνίας των Πρεσπών και να χρησιμοποιεί με συνέπεια το όνομα “Βόρεια Μακεδονία“» αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ.

«Η τήρηση των διεθνών συμφωνιών είναι θεμελιώδης προϋπόθεση για εμάς στο ΕΛΚ» σημειώνει ο Μάνφρεντ Βέμπερ για τη Βόρεια Μακεδονία, υπογραμμίζοντας ότι διαφορετικά η Ευρώπη δεν μπορεί να λειτουργήσει και η ΕΕ δεν θα το δεχτεί αυτό.

Υπενθυμίζεται ότι η νέα ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας, επιμένει να χρησιμοποιεί σκέτο το «Μακεδονία» παρά τις διεθνείς αντιδράσεις που έχουν προκληθεί. Η νέα πρόεδρος αρνήθηκε να αποκαλέσει τη χώρα της «Βόρεια Μακεδονία» από την ορκωμοσία της κιόλας, δίνοντας το στίγμα του τι θα ακολουθήσει…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση