Τραγωδία στο Ηράκλειο: 17χρονη μαθήτρια η κοπέλα που έπεσε σε γκρεμό 50 μέτρων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 17:27 Τραγωδία στο Ηράκλειο: 17χρονη μαθήτρια η κοπέλα που έπεσε σε γκρεμό 50 μέτρων

Ανατρέπονται τα στοιχεία για την «ταυτότητα» της κοπέλας που πέθανε αφού έπεσε σε γκρεμό, στο Ηράκλειο. Όπως μεταδίδει το neakriti.gr, η κοπέλα δεν είναι τουρίστρια όπως αναφέρθηκε αρχικά, αλλά μια 17χρονη μαθήτρια που φοιτά σε σχολείο της περιοχής.

Η ίδια πηγή, αναφέρει ότι, η νεαρή και η παρέα της, σήμερα δεν επιβιβάστηκαν στο σχολικό λεωφορείο για να επιστρέψουν σπίτια τους αλλά έφυγαν πεζοί.

Ακροβατούσε πάνω στην μπάρα
Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το κορίτσι ακροβατούσε για ώρα στην προστατευτική μπάρα του ΒΟΑΚ και πως υπήρξαν οδηγοί που την απέτρεπαν από αυτή την επικίνδυνη ακροβασία.

Το σημείο που συνέβη το περιστατικό είναι η γέφυρα μετά το τούνελ του ΒΟΑΚ στη Σταλίδα.

Το ύψος της πτώσης εκτιμάται στα 50 μέτρα.

 

 

Το κορίτσι ήταν το μεσαίο παιδί πενταμελούς οικογένειας στην περιοχή. Αμέσως μετά το περιστατικό κλήθηκε η ΕΜΑΚ για τη μεταφορά της, το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν ιατροδικαστής και γραφείο τελετών ενώ κλήθηκαν αστυνομία, ΕΜΑΚ και ΕΚΑΒ.

Ύστερα από περίπου δύο ώρες ανασύρθηκε το πτώμα της νεαρής κοπέλας που θα γινόταν 18 ετών τον Ιούνιο.

 

 

Εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας

Ωστόσο, όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται και είναι ανοικτά, όπως και εκείνο της αυτοκτονίας ή και του ατυχήματος που προκάλεσε την θανατηφόρο πτώση. Αναφορικά με το ενδεχόμενο του ατυχήματος, υποστηρίζεται ότι έπεσε ενώ προσπαθούσε να βγάλει φωτογραφία με την παρέα της.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση