Ορφανά και τραυματισμένα μωρά ζαρκάδια σε μονάδα περίθαλψης ζώων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 17:37 Ορφανά και τραυματισμένα μωρά ζαρκάδια σε μονάδα περίθαλψης ζώων φωτο: ΑΠΕ-ΜΠΕ

H Εταιρία Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς σε συνεργασία και με την εποπτεία της ΑΝΙΜΑ έχουν αναλάβει την περίθαλψη 7 μωρών ζαρκαδιών τα οποία είναι ορφανά και τραυματισμένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι της Εταιρίας Προστασίας καλούνται από φέτος, μαζί με την ΑΝΙΜΑ – Σύλλογος προστασίας και περίθαλψης άγριας ζωής, να υποστηρίξουν την περίθαλψη και την ανατροφή των μωρών ζαρκαδιών.

«Η φροντίδα και φιλοξενία των ζώων που προέρχονται από διάφορες περιοχές στην Ελλάδα, γίνεται σε χώρους στην ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς ενώ τα έξοδα τα καλύπτει η ΑΝΙΜΑ. Φιλοξενούμε μέχρι στιγμής 7 ζαρκαδάκια, ενήλικα και μωρά, τα οποία είτε έχουν τραυματισθεί σε τροχαία ατυχήματα είτε έμειναν ορφανά» λέει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος από την Εταιρία Προστασίας.

Ειδικά τα μικρά ζαρκαδάκια, μέχρι να μπορέσουν να επανενταχθούν, θα πρέπει να παραμείνουν τουλάχιστον έναν χρόνο σε περίθαλψη και να τρέφονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με ειδική φόρμουλα γάλακτος.

«Τα έξοδα, ειδικά τα κτηνιατρικά καθώς κάποια ζαρκαδάκια είναι τραυματισμένα από τα τροχαία, είναι πολλά» λέει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος καλώντας, όσους θέλουν να συνεισφέρουν οικονομικά, να απευθυνθούν στην ΑΝΙΜΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση