Σε δικαστική διαμάχη με την αδελφή του ο Γιώργος Μαζωνάκης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 18:51 Σε δικαστική διαμάχη με την αδελφή του ο Γιώργος Μαζωνάκης

Η αδελφή του Γιώργου Μαζωνάκη, Βάσω, είναι, σύμφωνα με την εκπομπή T-Live της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha, το συγγενικό πρόσωπο κατά του οποίου στράφηκε δικαστικά ο τραγουδιστής.

Σε ανακοίνωση του δικηγόρου του κ. Μαζωνάκη, Θεόδωρου Μαντά, που εκδόθηκε χθες, αναφερόταν η ύπαρξη «μείζονος αντιδικίας», «που αφορά τη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής».

Η ανακοίνωση του Θ. Μαντά, δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη:
«Η Δικηγορική Εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο! Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτήν, με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς». Πληροφορίες ανέφεραν ήδη από χθες ότι η αντιπαράθεση είναι με στενό συγγενικό πρόσωπο του Γιώργου Μαζωνάκη.

Tι συνέβη ανάμεσα στα αδέλφια Μαζωνάκη
Σύμφωνα με την εκπομπή T-Live, η αδελφή του τραγουδιστή, Βάσω Μαζωνάκη, είναι εκείνη με την οποία έχει αυτή τη σφοδρή αντιδικία. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η δημοσιογράφος στην εκπομπή του Alpha: «Η συγκεκριμένη αντιδικία, τα ασφαλιστικά μέτρα αφορούν στη διαχείριση τουριστικής επιχείρησης στη Μύκονο.

Πρόκειται για ένα ακίνητο, για το οποίο τα δύο αδέλφια έχουν διαφωνήσει. Πού έγκειται η διαφωνία; Κύκλοι κοντά στον Γιώργο Μαζωνάκη λένε ότι αυτό που ζητά ο τραγουδιστής είναι να είναι ο ίδιος διαχειριστής της περιουσίας που έχει φτιάξει» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος, και συνέχισε: «Και όπως επισημαίνουν, αν αυτό συνεχιστεί, δηλαδή αν δεν δουν μια μεταστροφή της συμπεριφοράς συγκεκριμένων ανθρώπων, είναι πολύ πιθανό να δούμε στο μέλλον και άλλες νομικές ενέργειες από την πλευρά του Γιώργου Μαζωνάκη».

Σε ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή, μάλιστα, αναφέρθηκε ότι «κύκλοι του τραγουδιστή μεταφέρουν ότι είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη συμπεριφορά συγκεκριμένων ανθρώπων». Ο Χάρης Λεμπιδάκης, μιλώντας στο T-Live, ανέφερε ότι υπήρχαν πολλές ρήξεις και πολλές δεύτερες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Δείτε το βίντεο:


Πηγή: iefimerida.gr
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση