Νέες κλοπές μεταλλικών καπακιών φρεατίων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 14:40 Νέες κλοπές μεταλλικών καπακιών φρεατίων
Διαβάστε καταγγελία αναγνώστη σχετικά με τις κλοπές από τα καπάκια των φρεατίων στην πόλη μας:
 
Πριν 40 ημέρες περίπου σας είχα στείλει και αναρτήσατε θέμα με τίτλο "Έκλεψαν τα μεταλλικά καπάκια..."
 
Η συνέχεια έχει ως εξής:
 
Αφ' ενός μεν για τα παραπάνω κλεμμένα καπάκια των φρεατίων δεν έχει γίνει κάτι και παραμένουν στην ίδια κατάσταση, αφ' ετέρου σήμερα διαπίστωσα ότι στον ποδηλατοδρόμο-πεζόδρομο που συνδέει το κομμάτι των οδών Οδυσσέα Ελύτη με τη Νικοπόλεως (όπως φαίνεται στο συνημμένο χάρτη) μεταξύ εχθές και σήμερα, κλάπηκαν όλα τα μεταλλικά καπάκια των φρεατίων για τις κολώνες φωτισμού, αλλά και φρεατίων κάποιων σωληνώσεων. 
 
 
Όπως θα δείτε και στις συνημμένες φωτογραφίες εγκυμονεί σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος, γιατί αν πατήσει κάποιος κατά λάθος το κάταγμα δεν το γλυτώνει σίγουρα, αλλά δεν ξέρω μήπως και κάτι άλλο, διότι το κενό είναι μεγάλο και βαθύ στα φρεάτια των σωληνώσεων.
 
Κάποιος υπεύθυνος ας ενδιαφερθεί πριν είναι αργά και υπάρξει ατύχημα, αλλά απ' ότι καταλαβαίνω θα υπάρχει και συνέχεια στην κλοπή στον ίδιο δρόμο, διότι στο παρακάτω \ κομμάτι, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, δεν έχουν κλαπεί...


 
 
Αναγνώστης

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση