«Έδιωξαν τον ηλικιωμένο πατέρα μου από το Κέντρο Υγείας»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 13:06 «Έδιωξαν τον ηλικιωμένο πατέρα μου από το Κέντρο Υγείας»

«Θα ήθελα να καταγγείλω το προσωπικό του Κ.Υ Υγείας Δομοκού για την απαράδεκτη συμπεριφορά που έδειξε στον πατέρα μου, έναν άνθρωπο 80 χρόνων, που πήγε για rapid test στις 12:10 σήμερα το μεσημέρι, από το χωριό του με 40 βαθμούς θερμοκρασία.

Βγήκε η νοσοκόμα ή γιατρός δεν ξέρω και μόνο που τον είδε του είπε είσαι καλά και αν θες πήγαινε σε φαρμακείο να κάνεις τεστ.

Αυτή είναι η εξυπηρέτηση και η φροντίδα σε ηλικιωμένους ανθρώπους που ζούνε μόνοι τους στα χωριά και κάνουν τόσα χιλιόμετρα μέσα στον καύσωνα με τα λεωφορεία για να πάνε στο Κέντρο Υγείας;

Σε επικοινωνία που είχα με το κέντρο υγείας με 4 άτομα γιατροί ή νοσηλευτές, δεν ξέρω ποιοι ήταν, όλοι αποποιήθηκαν των ευθυνών τους».

Αναγνώστρια

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση