«Δεν σταμάτησε στη στάση το λεωφορείο... »

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 10:55 «Δεν σταμάτησε στη στάση το λεωφορείο... »

«Όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά παραλίγο να μας πατήσει κιόλας...», λέει η φίλη αναγνώστρια που έκανε την καταγγελία στο LamiaReport.

Διαβάστε παρακάτω πιο αναλυτικά:

«Το μεσημέρι της Πέμπτης (21/10), εγώ και μία ακόμη κυρία, περιμέναμε το λεωφορείο του Υπεραστικοί ΚΤΕΛ στη Λαμία, στη στάση που ειναι στο σταθμό του ΟΣΕ, κάτω από τις γραμμές. Το λεωφορείο περνάει στις 12:45' το μεσημέρι και εγώ είχα προορισμό την Ηράκλεια και η άλλη κυρία τη Δαμάστα.  

Όταν είδαμε το λεωφορείο να έρχεται βγήκαμε λίγο μπροστά και κάναμε νόημα να σταματήσει. όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά πέρασε με μεγάλη ταχύτητα που παραλίγο να μας πατήσει (!).

Αναγκάστηκα να πάρω ταξί και να πληρώσω 20€ για να πάω στον προορισμό μου γιατί είχα κατεπείγουσα ανάγκη. Στην Ηράκλεια συνάντησα τον οδηγό του λεωφορείου και όταν τον ρώτησα γιατί δεν σταμάτησε, είπε ότι δεν μας είδε καθόλου (!)

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό και φυσικά δεν αφορά όλους τους οδηγούς του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, κάποιοι εκ των οποίων ειναι άψογοι. Όμως δυστυχώς υπάρχουν και ορισμένοι που ντροπιάζουν το ΚΤΕΛ και παίρνουν στο λαιμό τους και τους άλλους.

Τέλος θα ήθελα να αναφέρω ότι άλλη φορά, και συγκεκριμενα μια από τις προηγούμενες Παρασκευές, το λεωφορείο δεν πέρασε καθόλου από τη συγκεκριμένη στάση».

Αναγνώστρια

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση