Ευχαριστήριο για τους Παιδιάτρους του Νοσοκομείου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 15:40 Ευχαριστήριο για τους Παιδιάτρους του Νοσοκομείου Λαμίας

Στις 11 το βράδυ, χρειάστηκε να μεταβώ στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, καθώς το 5 ετών παιδί μου παρουσίασε ξαφνικά έντονα συμπτώματα αλλεργικής αντίδρασης.

Το παιδί εξετάστηκε στα Επείγοντα, του χορηγήθηκαν φάρμακα και νοσηλεύτηκε προληπτικά για παρακολούθηση στην Παιδιατρική Κλινική. Πήγαν όλα καλά.

Θέλω να ευχαριστήσω την Παιδίατρο στα Επείγοντα (δεν ξέρω το όνομά της), καθώς και τους γιατρούς της Παιδιατρικής Κλινικής. Δεν θα ξεχάσω πως τη νύχτα, κάθε μία ώρα, έπαιρναν ζωτικές ενδείξεις του παιδιού.

Θεωρώ σωστό να δημοσιεύσω το περιστατικό, καθώς ως κάτοικος Λαμίας αισθάνθηκα ανακουφισμένη που το Νοσοκομείο της πόλης μας ανταποκρίθηκε στην έκτακτη ανάγκη υγείας του παιδιού μου.

Ευχαριστώ τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και όλο το προσωπικό και τους εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια.

Αναγνώστρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση