Καταγγελία για δηλητηριάσεις πουλιών στο Παγκράτι Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 19:02 Καταγγελία για δηλητηριάσεις πουλιών στο Παγκράτι Λαμίας

Ομαδική δολοφονία πουλιών καταγγέλλει το Μέλος του ΔΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ "ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ" ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ  ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ  ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΊΗΣΗΣ  ΤΩΝ ΖΩΩΝ, Χρυσάνθη Καραγιάννη.

Συγκεκριμένα περιγράφει δεκάδες νεκρές δεκαοχτούρες και άλλα πουλιά, που βρέθηκαν νεκρά στο έδαφος στο Παγκράτι Λαμίας!

Η κα Καραγιάννη αναφέρει: «Ένα ακόμη έγκλημα  που δυστυχώς δεν θα νοιαστεί κανείς, ένα έγκλημα  που θα μείνει ατιμώρητο!

Κάποιοι  είναι νομοθετική, εκτελεστική, δικαστική εξουσία  και δήμιος σε ένα πρόσωπο. Ελπίζω  να μην βρούμε κι άλλα  νεκρά  πλάσματα  και να μην δηλητηριαστούν μέσω της τροφικής  αλυσίδας  γάτες  και σκυλιά της περιοχής. Μεριμνήστε για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα! Κινδυνεύουν όλα!

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΕΚΡΑ ΠΟΥΛΙΑ Ή ΖΩΑ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΧΗ  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ  ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟ  ΝΑ  .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕ ΤΟ 6947685151.

Αφιερωμένο  στον δολοφόνο ψυχών που μένει στο Παγκράτι  Λαμίας:

"Δολοφόνε,

υποπτεύομαι γιατί σκοτώνεις τα πουλιά.

Τα απωθημένα σου φτερά εκδικείσαι".

( Παράφραση  στίχων Εκρηκτικό  μείγμα - Κική Δημουλά

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση