Ροδίτσα: Μας έχουν ρημάξει στις κλοπές

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2022 18:14 Ροδίτσα: Μας έχουν ρημάξει στις κλοπές

Δεν έχουν τέλος οι κλοπές και οι διαρρήξεις σε διάφορες περιοχές της Λαμίας. Δείτε παρακάτω ακόμη μια καταγγελία από φίλο αναγνώστη που διαμένει στη Ροδίτσα Λαμίας.

«Με αφορμή τις διαρρήξεις που διαβάζουμε καθημερινά και μετά από το δικό μας περιστατικό κλοπής (απογευματινές ώρες), θα ήθελα να εκφράσω τον προβληματισμό μου για τις αυξημένες κλοπές στη περιοχή της Ροδίτσας, αλλά και τα συναισθήματα φόβου και ανασφάλειας που μας έχουν κυριεύσει.

Η περιοχή είναι στο έλεος κάθε τυχάρπαστου! Ας λάβουν τα μέτρα τους ο δήμος με καλύτερο φωτισμό που μόλις πέσει το σκοτάδι δε τολμάμε να κυκλοφορήσουμε και καλύτερη αστυνόμευση, δε νομίζω να είναι τυχαίες τόσες κλοπές στη περιοχή το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Πάντα η εικόνα της περιοχής ήταν παραμελημένη. Οι δρόμοι γεμάτοι λακκούβες (τα αυτοκίνητα μας έχουν γίνει κουδουνίστρες). Ελάχιστη άσφαλτο ρίχνουν κατά καιρούς στο κεντρικό δρόμο. Οι καθρέφτες στους δρόμους ρημαγμένοι και οι πινακίδες ελάχιστες έως ανύπαρκτες.

Τώρα με τις κλοπές μέρα μεσημέρι νιώθουμε και  απροστάτευτοι.

Επιτέλους κάντε κάτι, αν υπάρχει λίγη ανθρωπιά!!!!»

Αναγνώστης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση