Που πήγαν οι άνθρωποι σε αυτή την πόλη ???

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023 21:05 Που πήγαν οι άνθρωποι σε αυτή την πόλη ???

Αναφέρομαι σε εσένα που λίγο μετά τις 19:00 στην οδό Αθηνών περίπου στο ύψος του φούρνου της Πανωραίας χτύπησες μια ενήλικη γάτα και πάτησες το γκάζι να απομακρυνθείς το συντομότερο από το σημείο αντί να κάνεις το αυτονόητο να σταματήσεις και να το πάρεις από την μέση του δρόμου που το πέταξες .

Επίσης σε εσένα που το ξαναχτύπησες με τόσο απάθεια ....καθώς κ όλους εκείνους που πέρασαν από πάνω του αδιάφορα , που θα βάλετε τα καλά σας και θα πάτε στην εκκλησία την Κυριακή σαν καλοί χριστιανοί που είστε !!!Ντροπή σας αυτό έχω να πω μόνο !!!

Υ.Γ Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω γνωστή φιλόζωη κυρία για την βοήθεια της ,και τον υπεύθυνο περισυλλογής του κυνοκομείου για την καθοδήγηση.

Μετέφερα το άτυχο ζωάκι σε συνεργαζόμενο κτηνιατρείο με τον δήμο αλλά δυστυχώς διέφυγε και χάθηκε στην οδό Βασιλικών μεταξύ Σωτηρίου και το κατάστημα με τις φωτοτυπίες ,αν ανήκει σε κάποιον και το ψάχνει θα το βρει εκεί γύρω .Είναι πολύ τρομαγμένο και πληγωμένο δεν πιάνεται ,αν το δείτε αφήστε νερό ,τροφή και ενημερώστε τον υπεύθυνο περισυλλογής του δήμου.Είναι χρώμα γκρι περίπου όπως στην φωτογραφία .

Αναγνώστης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση