Τα προγράμματα είναι για τους πραγματικά άνεργους ή για να βολεύονται «ημέτεροι»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 11:17 Τα προγράμματα είναι για τους πραγματικά άνεργους ή για να βολεύονται «ημέτεροι»

Είμαι μακροχρόνια άνεργος που χρειάζομαι μερικά τελευταία ένσημα ώστε επιτέλους να μπορέσω να συνταξιοδοτηθώ.

Με μεγάλη χαρά και ανακούφιση έσπευσα να δηλώσω συμμετοχή στο πρόγραμμα 55-67 ετών, που ήταν ειδικά για μακροχρόνια άνεργους, ώστε δουλεύοντας και γω να συμπληρώσω τα απαιτούμενα χρόνια όπως προβλέπει η νομοθεσία.

Η αίτηση έγινε, η θέση που μπορούσα να πάω ήταν στην Περιφέρεια, ωστόσο από τις αρχές της Άνοιξης ακόμη περιμένω.

Σήμερα που πήγα να ρωτήσω μου είπαν ότι οι θέσεις έχουν καλυφθεί, εμένα όμως κανένας δε με ειδοποίησε. Ποιος άραγε είχε περισσότερα από 10 χρόνια άνεργος;

Άραγε αυτά τα προγράμματα βγαίνουν πράγματι για να καλύψουν αδικίες και ανθρώπους που εργάστηκαν όλοι τους τη ζωή και στα τελευταία χρόνια της ενεργής ζωής τους δεν μπορούσαν να βρουν δουλειά ή για να βρουν «παράθυρα» ώστε να τακτοποιήσουν τους δικούς τους;

Αναγνώστης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση