Απαράδεκτη βαθμολογία σε εκτέλεση μουσικού οργάνου στις πανελλήνιες εξετάσεις 2023

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 11:37 Απαράδεκτη βαθμολογία σε εκτέλεση μουσικού οργάνου στις πανελλήνιες εξετάσεις 2023

Μια επώνυμη και ξεχωριστή καταγγελία λάβαμε στο LamiaReport για βαθμολόγηση σε μουσικό μάθημα, η εξέταση του οποίου έγινε στην Παλλήνη.

Πρόκειται για το 17χρονο κιθαρίστα Αλέξανδρο Λεμονή που πρόσφατα βραβεύτηκε με το Α’ Βραβείο Δ.Ω.Λ., διάκριση που δίνεται μόλις για 2η φορά.

Δείτε την εμφάνισή του στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό "Orpheus Soloists 2023" που πραγματοποιήθηκε 13 -14 Μαΐου στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης:

Αυτός ο 17χρονος βιρτουόζος όμως στις πανελλήνιες στη «μουσική εκτέλεση» βαθμολογήθηκε με 14,7! Και η μητέρα του Μαργαρίτα Κοτσιμπού που τυγχάνει και καθηγήτρια μουσικής, αναζητεί τι έχει συμβεί. Κυρίως ζητεί να μάθει αν η εξεταστική επιτροπή αποτελούνταν από ανθρώπους που έχουν όντως σχέση με την κιθάρα, καθώς πιστεύει ότι μάλλον δεν καταλάβαιναν τι άκουγαν!

Διαβάστε την καταγγελία της, ωστόσο αυτό που έχουμε να παρατηρήσουμε είναι ότι ο Αλέξανδρος θα είναι ένα ακόμη ταλέντο που θα βρει την τύχη του στο εξωτερικό, αφού όλες οι πόρτες διεθνών σχολών είναι ανοιχτές για εκείνον, με εξαίρεση των Ανωτάτων Ιδρυμάτων της χώρας μας!

Η καταγγελία:

«Ονομάζομαι Μαργαρίτα Κοτσιμπού και είμαι καθηγήτρια μουσικής στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας.

Είμαι η μητέρα των τριών αδερφών Λεμονή, για τούς οποίους πολλές φορές έχετε κάνει λόγο όσον αφορά βραβεία που έχουν αποσπάσει σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς.

Ιδιαιτέρως για τον Αλέξανδρο Λεμονή, τον 17χρονο κιθαρίστα, που απέκτησε δίπλωμα με το βαθμό Άριστα παμψηφεί και Α' βραβείο, το δεύτερο μόλις κατά σειρά Α' βραβείο που έδωσε το Δ.Ω.Λ. έπειτα από τριάντα χρόνια.

Το πρώτο Α' βραβείο το είχε πάρει ο Αλέξης Μουζουράκης.

Αυτό το παιδί λοιπόν, ο Αλέξανδρος , όπου συζητιέται ως βιρτουόζος κιθαρίστας υψηλών προδιαγραφών, από την ηλικία των 17 του χρόνων, έδωσε φέτος πανελλήνιες, όπου το ένα μάθημα ήταν μουσική εκτέλεση.

Έπαιξε κιθάρα στο χώρο της Παλλήνης.

Έπαιξε ΤΈΛΕΙΑ και περίμενε το 20άρι του.

Πήρε το βαθμό 14,7 !!!!!!

Έχουμε μείνει όλοι με το στόμα ανοιχτό!!

Δε νομίζω ότι υπήρχε έστω και ένας στην επιτροπή που ήταν κιθαρίστας ή που κατάλαβε ΤΙ άκουσε!!!

Πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο Παιδείας. Δεν υπάρχει ηχογράφηση ώστε να κάνω ένσταση και να επανεξεταστεί η ερμηνεία του!!!

Έβαλαν επιτροπή άσχετους με την κιθάρα (και γενικώς ως μουσικούς θεωρώ) και αφήνουν ένα μοναδικό στην Ελλάδα ταλέντο έξω από τα πανεπιστήμια της Ελλάδος όπου θα σπούδαζε ειδίκευση στην κιθάρα.

Αυτός ο βιρτουόζος κιθαρίστας κόβεται λόγω κακού βαθμού στην κιθάρα!!!

Σάς ζητάω, ΑΝ μπορείτε να βγάλετε το θέμα στη δημοσιότητα, να ελέγξουν ποιοι ήταν αυτοί οι τρεις άσχετοι που βαθμολόγησαν λόγω δικής τους άγνοιας άσχημα τον Αλέξανδρο, καθώς και άλλους που έδωσαν κιθάρα και άκουσα πως δυσαρεστήθηκαν πολύ από το βαθμό τους!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση