Mωρά! Πολλά κουτάβια μωρά στη Λαμία ψάχνουν μια παντοτινή οικογένεια! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 09:03 Mωρά! Πολλά κουτάβια μωρά στη Λαμία ψάχνουν μια παντοτινή οικογένεια! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Πολλά είναι τα κουταβάκια στην πόλη μας που ψάχνουν να βρούνε το δικό τους σπίτι και να μην μένουν εκτεθειμένα στο δρόμο όπως μας ενημέρωσε η Χρυσάνθη Καραγιάννη:

«Ο τόπος καίγεται και η καρδιά μας μαζί αλλά είναι ανάγκη να δώσουμε μια ευκαιρία ζωής και σε κάποια κουταβάκια, αγοράκια και κοριτσάκια, που βρίσκονται σε χωριό του δήμου Λαμιέων.
 
Δεν φιλοξενούνται και είναι εκτεθειμένα... σε κινδύνους δυστυχώς!
 
Ήδη χάθηκαν δύο...
 
Είναι γεννημένα το Μάιο και κάποια θα γίνουν μικρομεσαία και κάποια μεσαίου μεγέθους. Έχουν δύο μανούλες που ελπίζουμε να βρούμε μια αγκαλιά και γι αυτές καθώς είναι πολύ μικρής ηλικίας και οι δύο!
 
Εάν ενδιαφέρεστε για τα υπέροχα αυτά πλάσματα επικοινωνήστε στο 6945386096 (αν βρίσκεστε στην Αθήνα) και στο 6947685151 (για την υπόλοιπη Ελλάδα). »

Χρυσάνθη Καραγιάννη
ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ & ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
 
Δείτε βίντεο με τα χαριτωμένα κουταβάκια:
 
 
Τα κουτάβια μας:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση