Λαμία: Οικόπεδο «πυριτιδαποθήκη» στο Παγκράτι - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 13:45 Λαμία: Οικόπεδο «πυριτιδαποθήκη» στο Παγκράτι - Δείτε εικόνες

«Αν πάρει αυτό θα φωτιά θα καεί όλο το Παγκράτι...»

«Το οικόπεδο που βλέπετε στις φωτογραφίες βρίσκεται στην οδό Πατρών και Ελευσίνος στο Παγκράτι δίπλα στην εκκλησία, των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Πρόκειται κυριολεκτικά για «πυριτιδαποθήκη», αφού αν ξεσπάσει πυρκαγιά σε αυτό θα καεί όλο το Παγκράτι. Είναι μέσα στα σπίτια και σε απόσταση αναπνοής από την εκκλησία.

Μπορεί να ιδιωτικό, αλλά αφού δεν το καθαρίζει ο ιδιοκτήτης ο Δήμος θα έπρεπε να είχε επέμβει και να χρεώσει τον ιδιοκτήτη. Όταν έχουμε να κανουμε με τόσο επικίνδυνες καταστάσεις πρέπει να ενεργούμε άμεσα και αποτελεσματικά.

Και φυσικά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έγινε. Τι περιμένουν να καούμε πρώτα και μετά να κλαίμε πάνω από τις καμένες περιουσίες μας;»

Κάτοικος Παγκρατίου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση