«Βοήθεια… θα μας φάνε τα σκυλιά»!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 12:14 «Βοήθεια… θα μας φάνε τα σκυλιά»!

Σας ενοχλώ για πολλοστή φορά σχετικά με τα δύο επιθετικά σκυλιά που βρίσκονται στην οδό Απελευθερώσεως στα Καλύβια, καθώς παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις ότι θα απομακρυνθούν, παραμένουν στο ίδιο σημείο και τρομοκρατούν τον κόσμο κυρίως μικρά παιδιά.

Το Μάιο είχαν κινδυνεύσει παιδιά, τον περασμένο Ιούνιο είχαν δαγκώσει γυναίκα, περιστατικό που είχατε καταγράψει κι εσείς.

Το βράδυ της Κυριακής (30/7) περί τις 21:30’ ακούσαμε φωνές «βοήθεια» από δύο μικρά παιδιά που δέχτηκαν επίθεση από τα δύο σκυλιά. Βγήκε ευτυχώς εγκαίρως όλη η γειτονιά και τα σκυλιά υποχώρησαν, ενώ τα μικρά παιδιά τρομοκρατημένα απομακρύνθηκαν σώα.

Άραγε πρέπει να έχουμε περισσότερα θύματα για να κάνουν κάποιοι τη δουλειά τους στο Δήμο;

ΥΓ: Τα κουταβάκια που σας περιγράφαμε σε προηγούμενη καταγγελία τον περασμένο Μάιο, έχουν γίνει πλέον ολόκληρα σκυλιά. Φυσικά δεν είναι αυτά το πρόβλημα, ωστόσο πλέον στη συγκεκριμένη οδό θα μιλάμε για αγέλη…

Αναγνώστης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση