Η αδιαφορία των ανθρώπων …εν γένει!!!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 05 Αυγούστου 2023 13:37 Η αδιαφορία των ανθρώπων …εν γένει!!!

Διαβάστε καταγγελία αναγνώστη σχετικά με αμάζευτα κλαδιά στην οδό Σανατορίου:

«Από την περασμένη Δευτέρα, στην οδό Σανατορίου, μπροστά σε ένα οικόπεδο που εδώ και χρόνια οι ιδιοκτήτες του δεν καθαρίζουν εκ πεποιθήσεως, διότι βρίσκεται εκτός σχεδίου και δεν τους υποχρεώνει κανένας νόμος να κάνουν τα αυτονόητα, εχει προστεθεί ενας σωρός από κλαδέματα.
Φυσικά, ούτε ο κάτοικος της περιοχής που άδειαζε με μεγάλη ηρεμία τα κλαδέματα του εκεί, αλλά ούτε και το συνεργείο που είχε καλέσει το νοσοκομείο για να του κλαδέψει κάποια δέντρα, φαίνεται να είχαν την πρόνοια - ευαισθησία - κοινή λογική, να επικοινωνήσουν πρώτα με το αρμόδιο γραφείου του Δήμου για να συνεννοηθούν για την αποκομιδή τους!
Οταν πήρα εγώ να ρωτήσω το γραφείο αν ήταν ενημερωμένο ένας ευγενικός υπάλληλος μου είπε πως προφανώς και δεν ήταν και με καθησύχασε ότι θα τα απομάκρυναν άμεσα, καταλαβαίνοντας πολύ καλά τον κίνδυνο που διατρέχουμε όλοι όσοι ζούμε στη συγκεκριμένη γειτονιά.
Δυστυχώς σήμερα, Παρασκευή μεσημέρι, δεν έχει εμφανισθεί ακόμη το φορτηγό του Δήμου για να τα μαζέψει!!!
Αυτά…..στην Ελλάδα που καίγεται κάθε καλοκαίρι…στη Λαμία που αντιμετώπισε 12 πυρκαγιές μόνο τον Ιούλιο…. ωδή στην γαιδουριά και την αδιαφορία εν γένει!!! »

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση