Πότε επιτέλους θα τελείωσουν τα έργα στη Λεωφόρο Καλυβίων;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 12:29 Πότε επιτέλους θα τελείωσουν τα έργα στη Λεωφόρο Καλυβίων;

Μία ακόμη καταγγελία για την πολύπαθη Λεωφόρο Καλυβίων...

«Θέλω να κάνω καταγγελία για τα έργα που γίνονται επί της Λεωφόρου Καλυβίων από τις 20 Μαρτίου και υποτίθεται θα έπρεπε να να έχουν τελειώσει εδώ και καιρό!

Η υπομονή έχει και τα όρια της... Εδώ και αρκετές μέρες έχουν σταματήσει οι εργασίες, οι τρύπες έχουν παραμείνει ανοιχτές και η υπάρχουσα δημοτική αρχή δεν ασχολείται να φροντίσουν ώστε πλέον να τελειώσει το έργο, που μετά από τόσο διάστημα θα χαρακτηριστεί ως νέο γεφύρι της Άρτας !

Το ένα τρίτο του έργου στο ύψος των φαναριών έχουν βάλει τσιμέντα και πλάκες, στο ένα τρίτο το έχουν παρατήσει με την τσιμεντόστρωση και ένα τρίτο να μην πω περισσότερο έχουν παρατήσει και τις τρύπες ανοιχτές, με όποιον κίνδυνο συνεπάγεται για τους κατοίκους ή για ένα ατύχημα που πολλές φορές κόντεψε να συμβεί καθώς η σκόνη από τα χώματα κάθεται στο δρόμο με αποτέλεσμα σε περίπτωση φρεναρίσματος τα αυτοκίνητα να μην συμπεριφέρονται με ασφάλεια!

Ήδη παρολίγον να γίνουν 3 ατυχήματα σε όλο αυτό το διάστημα...

Να αναφέρω δε ότι με την πλημμύρα Daniel είχαν μπει νερά σε υπόγεια, όπως και στο δικό μου, καθώς είχαν φράξει τα φρεάτια!

Το πιο εξοργιστικό σε όλη την κατάσταση ήταν η προεκλογική υπόσχεση της ήδη υπάρχουσας Δημοτικής αρχής που διοικεί τον τόπο τα τελευταία χρόνια σε επαγγελματία της γειτονιάς ότι τα έργα είναι θέμα ημερών να τελειώνουν!

Από ότι φαίνεται ήταν λόγια που τα πήρε ο άνεμος...

Ας φροντίσουν οι αρμόδιοι πλέον να δώσουν ένα τέλος γιατί δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση!!!»

Αναγνώστης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση