Λαμία: «Καλά τα έργα φυσικού αερίου, αλλά επικίνδυνα για πεζούς και οδηγούς»!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 08:18 Λαμία: «Καλά τα έργα φυσικού αερίου, αλλά επικίνδυνα για πεζούς και οδηγούς»!

Την ελλιπή σήμανση καταγγέλλουν πολίτες…

Η ταλαιπωρία από τα έργα φυσικού αερίου στην καρδιά της πόλης της Λαμίας, ήταν λίγο - πολύ δεδομένη.

Όπως δεδομένη είναι και η ωφέλεια ενός τέτοιου έργου για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις. «Όμως οι όροι ασφαλούς κατασκευής, ακουμπά καθόλου τους εργολάβους - υπόχρεους του έργου;», ρωτά αναγνώστης του LamiaReport, που αναφέρει και τα παρακάτω:

«Δε θα μιλήσω για τις λακούβες που αφήνουν πίσω τους για να σπάμε λάστιχα και αναρτήσεις, ούτε για τη σκόνη, αλλά στην προκειμένη για την ελλιπή σήμανση των οδών με αποτέλεσμα να κάνουμε κύκλους χωρίς να ξέρουμε που πάμε.

Το χειρότερο όλων όμως είναι η κακή φωτοσήμανση και τους κινδύνους που εγκυμονεί βραδυνές ώρες, καθώς και η γενικότερη σήμανση - ασφάλιση των προσβάσεων στα σκαμμένα που είναι σαν να σε προσκαλούν να πέσεις μέσα… Αν κάνουμε ένα έργο, ας το κάνουμε σωστά και με όρους ασφαλείας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση