Έβαλαν τις πινακίδες όπου και όπως να ναι!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 14:33 Έβαλαν τις πινακίδες όπου και όπως να ναι!

Δεν πίστευα τα μάτια μου όταν είδα τις πινακίδες που τοποθετήθηκαν στην οδό Χατζοπούλου, ακριβώς πάνω από τη συμβολή με την οδό Βενιζέλου, με τις οποίες «εγκαινιάζεται» ένα τεράστιο πάρκινγκ πολλών πολλών μέτρων μόνο για δίκυκλα.

Για τη χρησιμότητα του μέτρου, προφανώς έχουν εκφέρει άποψη η αρμόδια επιτροπή και το δημοτικό συμβούλιο και είναι αντικείμενο ίσως για μια άλλη καταγγελία…

Αυτή τη στιγμή θέλω να τονίσω τον τρόπο και τα σημεία που τοποθετήθηκαν οι πινακίδες που πραγματικά μου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι. Ελπίζω η νέα δημοτική αρχή όταν λάβει γνώση τι έχει συμβεί, να επέμβει.

Αρχικά από όσο γνωρίζω, στο ίδιο τετράγωνο που γίνεται κάποια κυκλοφοριακή ρύθμιση, η πινακίδα μπαίνει στην αρχή και στο τέλος ισχύος της ρύθμισης. Άρα ποια η χρησιμότητα να μπουν κάθε 15 μέτρα και να γράφουν το ίδιο ακριβώς πράγμα!

Μα δεν μπήκαν κιόλας ανά 15 μέτρα. Μπήκαν, όπως και όπου δεν ενοχλούσαν κάποια καταστήματα. Σίγουρα όχι σε ίση απόσταση.

Επίσης ποιος φωστήρας επέλεξε το ύψος τοποθέτησης, καθώς είναι περίπου στο 1.75, που σημαίνει ότι θα ανοίξουν αρκετά κεφάλια.

Και τελευταίο και ίσως πιο σημαντικό «ρε αρχηγέ», δε δίστασες να τις βάλεις σε σημείο που στενεύει το πεζοδρόμιο ώστε να μη χωράει ένα αναπηρικό καροτσάκι ή ένα καρότσι διδύμων!

Επιτέλους, δεν ελέγχει κανείς και τίποτα σε αυτή την πόλη;

Αναγνώστης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση