Επιτέλους! Έπεσε τσιμέντο στα σκαλάκια της οδού Ηρακλέους (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 11:42 Επιτέλους! Έπεσε τσιμέντο στα σκαλάκια της οδού Ηρακλέους (ΦΩΤΟ)

Αποκαταστάθηκε, μετά από πολλά χρόνια, με τσιμέντο, η τρύπα που υπήρχε στα σκαλάκια της οδού Ηρακλέους στη Νέα Σφαίρα Λαμίας.

Αναγνώστης που σύμφωνα με τον ίδιο, ενοχλούσε συνεχώς τις προηγούμενες δημοτικές αρχές για την αποκατάσταση, έστειλε στο LamiaReport τη συγκεκριμένη καταγγελία και άμεσα συνεργείο του Δήμου Λαμιέων το τακτοποίησε.

Οφείλουμε να καταγράψουμε ότι σε όλα σχεδόν τα προβλήματα καθημερινότητας, που μας υποδεικνύουν - καταγγέλλουν οι πολίτες, οι υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων έχουν επέμβει ΑΜΕΣΑ.

Σε κάποια προβλήματα που είναι πιο σύνθετα ή εμπλέκονται κι άλλες υπηρεσίες ή ιδιώτες, ζητούν την κατανόηση και την υπομονή των πολιτών, με την υπόσχεση όμως ότι κι εκείνα θα δρομολογηθούν προς επίλυση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση