Όχι μόνο παρατηρήσεις αλλά και μπράβο σ´αυτούς που αφουγκράζονται τον Λαμιώτη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024 09:56 Όχι μόνο παρατηρήσεις αλλά και μπράβο σ´αυτούς που αφουγκράζονται τον Λαμιώτη

Μετά τις κατολισθήσεις που προκάλεσε η θεομηνία Daniel στον περιφερειακό δρόμο Λαμίας (Προφήτη Ηλία) στο ύψος του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας (οδός Σπετσών-Ψαρών)  από τον προηγούμενο Οκτώβριο έγινε γνωστοποίηση του προβλήματος.

Μετά από 7 μήνες ο Λαμιώτης δημότης -περνώντας από εκεί- διαπιστώνει ότι δόθηκε μία αξιόπιστη λύση για την θωράκιση του επικίνδυνου σημείου.

Αξίζουν μπράβο σ' αυτούς που αφουγκράζονται τον δημότη και δίνουν λύσεις στα καθημερινά και τρέχοντα προβλήματα της πόλης.

Θεωρώ ιδιαίτερη υπόμνηση πρέπει να γίνει για τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων του Δήμου Κ.Σταυρογιάννη.

Επιπλέον περιμένουμε σύντομα τον καθαρισμό  από τα σκουπίδια, χόρτα  επικίνδυνα για πυρκαγιά παράπλευρα του περιφερειακού δρόμου Λαμίας (Προφήτη Ηλία), των αλσύλλιων του Προφήτη Ηλία, του Αγίου Λουκά, του Κάστρου, του Μιχαήλ και Γαβριήλ που είναι οι  πνεύμονες της πόλης.

Η Λαμία και τα περίχωρα της έχει καταπληκτικά μέρη αναψυχής για δραστηριότητες για όλους τους πολίτες που δυστυχώς δεν φροντίζονται, δεν αναδεικνύονται, δεν τα γνωρίζει η πλειοψηφία των δημοτών και μπορούν να γίνουν ελκυστικός πόλος έλξης για επισκέπτες στην πόλη.

Η φροντίδα και ανάδειξη των χώρων αναψυχής της πόλης μας από την δημοτική αρχή πρέπει να είναι προτεραιότητα γιατί είναι ένδειξη πολιτισμού και σεβασμού του Λαμιώτη δημότη.

Λεωνίδας Αναγνωστόπουλος

Καρδιολόγος

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση