Απάντηση στην καταγγελία για τα πεζοδρόμια στην οδό Καβάφη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 12:48 Απάντηση στην καταγγελία για τα πεζοδρόμια στην οδό Καβάφη

Διαβάστε την απάντηση του αναδόχου του έργου της ανακατασκευής των πεζοδρομίων της οδού Καβάφη μετά την καταγγελία αναγνώστη.

«Σε συνέχεια του από 10/06/2024 άρθρου σας , θα επιθυμούσα να σας παραθέσω την πλήρη εικόνα της πορείας κατασκευής του έργου , που διαστρεβλώθηκε από το εν λόγω άρθρο. Το έργο περιλαμβάνει καθαίρεση και ανακατασκευή των πεζοδρομίων εκατέρωθεν της οδού Καβάφη. Στο βόρειο τμήμα της οδού , από το οποίο ξεκίνησαν οι εργασίες βρίσκονται οι υφιστάμενοι ιστοί οδοφωτισμού , οι οποίοι είναι παλαιοί , παρουσιάζουν εικόνα αποσάρθρωσης και χρήζουν αντικατάστασης λόγω εκτεταμένης φθοράς αυτών . Παράλληλα η ύπαρξη δικτύων κοινής ωφέλειας στο βόρειο πεζοδρόμιο δεν επιτρέπει την τοποθέτηση των νέων ιστών εκεί. Επομένως , μετά την καθαίρεση του Νοτίου πεζοδρομίου θα τοποθετηθούν σε εκείνο οι νέοι γαλβανισμένοι ιστοί φωτισμού. Για αυτόν τον λόγο λοιπόν κρίνεται απαραίτητη η παραμονή των υφιστάμενων ιστών στο βόρειο πεζοδρόμιο για τον φωτισμό της οδού προς αποφυγή ατυχημάτων , μέχρι και την τοποθέτηση των νέων στο νότιο πεζοδρόμιο. Μετά το πέρας λοιπόν της κατασκευής του έργου δεν θα υπάρχουν εμπόδια στην όδευση τυφλών σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις».

Με εκτίμηση,
Νικόλαος Γ. Προβόπουλος
Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση