O Αντιδήμαρχος Καθαριότητας "λερώνει" τα χέρια του!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2017 18:00 O Αντιδήμαρχος Καθαριότητας "λερώνει" τα χέρια του! (φώτο αρχείου)

«Επιστρέφοντας αργά το απόγευμα στο σπίτι μου σε προάστιο του Δήμου Λαμιέων, διαπίστωσα με έκπληξη μου οτι πίσω απο το όχημα καθαρισμού του Δήμου Λαμιέων βρισκόταν ο ίδιος ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων Περιβάλλοντος Καθαρισμού και Πρασίνου κος Γεώργιος Λάμπρου.

Ακολουθούσε πεζός το όχημα (όχι από υπηρεσιακό αυτοκίνητο), και φορώντας ειδικά γάντια βοηθούσε στο έργο αποκομιδής των σκουπιδιών τους υπαλλήλους καθαριότητας. Δεν υπήρχαν κάμερες ή φωτογραφικές μηχανές «τυχαία» εκεί για να καταγράψουν την πρωτοβουλία του εγχειρήματος του Αντιδημάρχου και να την αναμεταδώσουν.

Θεωρώ όμως υποχρέωσή μου να αναφερθώ στο γεγονός αυτό που με εξέπληξε με θαυμασμό και να τον συγχαρώ απο αυτό το βήμα. Το εγχείρημα του αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση προς όλους τους με τα κοινά ενασχολούμενους που τις περισσότερες φορές (όχι όλες ευτυχώς) δεν «αποκολλούνται» από τις καρέκλες τους όταν τους τις δώσουν, παρά μόνο για φωτογραφήσεις και επικοινωνιακά δήθεν. Το πρόβλημα καθαρισμού ταλανίζει τον Δήμο μας εδώ και πολύ καιρό και ο Αντιδήμαρχος δείχνει να θέλει να επιλυθεί το πρόβλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όχι μόνο τεχνοκρατικά αλλά και «χειροπιαστά».

Συγχαρητήρια αγαπητέ κε Αντιδήμαρχε για το έργο σας, την έμπρακτη αγάπη σας για την ενασχόληση σας με τα κοινά και την υπεύθυνη στάση σας!»

Έλληνας Λαμιώτης Πολίτης

Προσαρμοσμένη αναζήτηση