Το "Ευχαριστώ" της Οικογένειας του Κώστα Στέφου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023 10:05 Το "Ευχαριστώ" της Οικογένειας του Κώστα Στέφου

Διαβάστε την ευχαριστήρια ανακοίνωση της οικογένειας του Κώστα Στέφου για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Λαμίας και για όσους συμπαραστάθηκαν στο βαρύ πένθος της.

Το ευχαριστήριο:

«Σας ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία και ιδίως για τα συγκινητικά σας λόγια, που ήταν βάλσαμο στην καρδιά μας αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Θερμές ευχαριστίες από καρδιάς στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και ιδιαίτερα στους ιατρούς: κα Ψωμά, κα Τσιρογιάννη, κο Γενετζάκη, κο Γεωργιάδη και φυσικά τον διευθυντή της ΜΕΘ, κο Φώτη Τσιμπούκα, για την απαράμιλλη ιατρική φροντίδα, που προσέφεραν στον άνθρωπό μας μέχρι τον αξιοπρεπή θάνατό του, καθώς και για την ηθική συμπαράσταση και ανθρωπιά που επέδειξαν απέναντι σε εμάς την οικογένειά του».

Με σεβασμό και ευγνωμοσύνη

Οικογένεια Κωνσταντίνου Στέφου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση