Ευχαριστήριο για το Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 08:02 Ευχαριστήριο για το Νοσοκομείο Λαμίας

Διαβάστε το ευχαριστήριο κείμενο του Νικολάου Ιωάν. Καραΐσκου, προς το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση εκφράζω από τα βάθη της καρδιάς μου την απέραντη ευγνωμοσύνη μου προς ΟΛΟ  το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Λοιπό Προσωπικό της Πνευμονολογικής Κλινικής και της Μ.Ε.Θ. του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για τις προσφερθείσες αναγκαίες ιατρικές φροντίδες-υπηρεσίες στο πρόσωπό μου επί της βαριάς από τον ΚΟΡΩΝΟΪΟ ασθενείας μου, με αποτέλεσμα την επί ορθής βάσης αντιμετώπιση αυτής και την ευνοϊκή εξέλιξη της κατάστασης της υγείας μου.

Υπηρεσίες επιπέδου για τις οποίες δεν έχει να ζηλέψει κανένας τίποτα από τις προσφερόμενες στα μεγάλα Νοσηλευτικά Ιδρύματα των μεγάλων πόλεων.

Επιπλέον εκφράζω και τα θερμά συγχαρητήριά μου προς τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, η οποία με τις άοκνες προσπάθειές της συντελεί στην εξασφάλιση της κατά το δυνατόν καλύτερης οργανωτικής δομής και λειτουργίας αυτού προς μεγάλη ωφέλεια των ασθενών.-»

Λαμία, 12 Οκτωβρίου 2023
Με ευγνωμοσύνη και συγχαρητήρια
Νικόλαος Ιωάν. Καραΐσκος
Γεωπόνος.- 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση