Ισπανία: Παρίστανε το έντρομο θύμα απαγωγής για να αποσπάσει λύτρα από την μαμά της

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022 19:45 Ισπανία: Παρίστανε το έντρομο θύμα απαγωγής για να αποσπάσει λύτρα από την μαμά της
Με ψεύτικο αίμα γύρω από το στόμα και δεμένα μάτια, ικετεύει την ηλικιωμένη μητέρα της να τη σώσει, τελικά συνελήφθη η ίδια η κόρη και οι συνεργοί της

Μια 30χρονη γυναίκα από την Ισπανία «έστησε» μια ψεύτικη απαγωγή για να αποσπάσει λύτρα ύψους σχεδόν 50.000 ευρώ από την ηλικιωμένη μητέρα της.

Η πολυμήχανη κόρη, που στο παρελθόν είχε εξαπατήσει άλλες τρεις φορές τη γυναίκα που την έφερε στον κόσμο, εντοπίστηκε και συνελήφθη μαζί με τους συνεργούς της (τον σύντροφό της και κάποιους συγγενείς του) σε ένα καζίνο, μετά την ενεργοποίηση των σχετικών πρωτοκόλλων της Ισπανικής Αστυνομίας.

Το βίντεο που είχε τραβήξει η διεφθαρμένη κόρη ως «θύμα απαγωγής» προκειμένου να πείσει τη μητέρα της να πληρώσει τα λύτρα στους δήθεν απαγωγείς της. Το βίντεο γυρίστηκε στην Τενερίφη και δείχνει την 30χρονη γυναίκα με καλυμμένα μάτια και ψεύτικο αίμα γύρω από το στόμα, να ικετεύει τη μητέρα της να δώσει το μεγάλο χρηματικό ποσό για να τη σώσει.

Στο κλιπ εμφανίζεται το χέρι ενός μαυροντυμένου ατόμου με γάντια να κρατάει ένα μαχαίρι κοντά στον λαιμό της.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση