Πέθανε ο γιος του Τιμ Ροθ νικημένος από τον καρκίνο στα 26 του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 21:35 Πέθανε ο γιος του Τιμ Ροθ νικημένος από τον καρκίνο στα 26 του

Τις πιο δύσκολες στιγμές του ζει ο Άγγλος ηθοποιός Τιμ Ροθ με την οικογένειά του, καθώς έφυγε από τη ζωή ο γιος του Κόρμακ, λίγο πριν κλείσει τα 26 χρόνια του.

Ο Κόρμακ Ροθ πάλεψε γενναία με τον καρκίνο, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να τον νικήσει…

Την είδηση για το θάνατό του, έκανε γνωστή η οικογένειά του με μια ανακοίνωση στα media.

«Ήταν μια ηλεκτρική μπάλα ενέργειας και το πνεύμα του ήταν γεμάτο με φως και καλοσύνη» ανέφερε η οικογένεια μεταξύ άλλων.

«Όσο άγριος κι αν ήταν, ο Κόρμακ ήταν επίσης η προσωποποίηση της καλοσύνης. Μια ευγενική ψυχή που έφερνε τόση ευτυχία και ελπίδα στους γύρω του» λέει η οικογένεια του Κόρμακ, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών και 10 μηνών»…

Ο ίδιος ο Κόρμακ, είχε γνωστοποιήσει μέσω των social media το πρόβλημα της υγείας του. «Να θυμάστε ότι η ζωή είναι μικρή» είπε ο ίδιος, στην τελευταία ανάρτησή του στο Instagram.

Ο Κόρμακ Ροθ σύμφωνα με την οικογένειά του, πέθανε ειρηνικά, στην αγκαλιά της οικογένειάς του που τον λάτρευε…

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση