Γιατί οι κορυφαίοι γυμναστηριακοί του πλανήτη μαζεύονται σε μια παραλία στο Μεξικό;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 10:32 Γιατί οι κορυφαίοι γυμναστηριακοί του πλανήτη μαζεύονται σε μια παραλία στο Μεξικό;

Αν θέλετε να βιώσετε την πιο διαφορετική προπόνηση της ζωής σας, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το Tulum Jungle Gym.

Έχουμε δει δεκάδες διαφορετικά και πολυτελή γυμναστήρια ανά τον κόσμο, όμως η αλήθεια είναι πως κάτι αντίστοιχο με το Tulum Jungle Gym δεν έχουμε ξαναδεί. Πρόκειται ίσως για το πιο ιδιαίτερο γυμναστήριο του πλανήτη, καθώς δε στεγάζεται σε κάποια αίθουσα, αλλά είναι εγκατεστημένο στην τεράστια και αμμώδη παραλία της Τουλούμ στο Μεξικό.

Η συγκεκριμένη πόλη είναι ένα από τα πιο διάσημα τουριστικά θέρετρα, καθώς βρέχεται από την θάλασσα της Καραϊβικής και την επισκέπτονται εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο. Ποιος να το περίμενε, όμως, πως ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατά της θα ήταν ένα γυμναστήριο;

Το Tulum Jungle Gym είναι το γυμναστήριο που έγινε ιδιαίτερα γνωστό κατά την περίοδο της καραντίνας. Όταν έκλειναν τα γυμναστήρια το ένα μετά το άλλο εξαιτίας του κορωνοϊού, πολλοί influencers από το Λος Άντζελες έσπευσαν εκεί, προκειμένου να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους.

Το Instagram κατακλύστηκε από φωτογραφίες και κάπως έτσι όλο και περισσότεροι άρχισαν να ψάχνουν πληροφορίες για αυτό το παραθαλάσσιο γυμναστήριο της Τουλούμ.

Η μεγάλη διαφορά του από όλα τα άλλα (εκτός του ότι είναι υπαίθριο) είναι πως όλα τα μηχανήματα είναι φτιαγμένα από ξύλο, μπαμπού και πέτρα, κάτι που θυμίζει σκηνικό από Flintstones. Παρόλα αυτά, για τους φαν της γυμναστικής αποτελεί must σε περίπτωση που βρεθούν στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση