Τζέιμς Μποντ 007: Φαβορί ο 32χρονος Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον για τον ρόλο του πιο διάσημου πράκτορα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 19:43 Τζέιμς Μποντ 007: Φαβορί ο 32χρονος Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον για τον ρόλο του πιο διάσημου πράκτορα

Ο Άγγλος ηθοποιός φαίνεται πως εντυπωσίασε την παραγωγό Μπάρμπαρα Μπροκόλι στην ακρόαση για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ.

Ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον φέρεται να είναι το φαβορί για να γίνει ο επόμενος Τζέιμς Μποντ έπειτα από μυστική ακρόαση.

Ο Άγγλος ηθοποιός, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός για τη συμμετοχή του στην ταινία "Avengers: Age Of Ultron", λέγεται ότι εντυπωσίασε την παραγωγό Μπάρμπαρα Μπροκόλι κατά τη διάρκεια ακρόασης για το ρόλο, συγκεκριμένα, ερμηνείας μπροστά από κάμερα.

"Ο Άαρον πήγε σε ακρόαση για να γίνει ο επόμενος Μποντ τον Σεπτέμβριο και οι παραγωγοί και η Μπάρμπαρα τον αγάπησαν. Είναι πλέον ένα από τα φαβορί" ανέφερε πηγή στην εφημερίδα "Sun".

Ο Τέιλορ-Τζόνσον είχε τον πρώτο του ρόλο στη βιογραφική ταινία "Nowhere Boy", όπου υποδύθηκε τον Τζον Λένον. Πιο πρόσφατα εμφανίστηκε στην ταινία "Bullet Train" μαζί με τον Μπραντ Πιτ.

Είναι παντρεμένος με τη σκηνοθέτιδα Σαμ Τέιλορ-Γουντ, με την οποία γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Nowhere Boy το 2009, όταν εκείνος ήταν 18 ετών και εκείνη 42. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στο παρεκκλήσι του Babington House στο Σόμερσετ της Αγγλίας το 2012 και στη συνέχεια άλλαξαν τα επώνυμά τους σε Τέιλορ-Τζόνσον. Το ζευγάρι έχει δύο κόρες, ενώ η σκηνοθέτιδα έχει δύο κόρες από τον προηγούμενο γάμο της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι διάφοροι ηθοποιοί έχουν αναφερθεί ως πιθανοί αντικαταστάτες του Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος ενσάρκωσε τελευταία φορά τον Βρετανό πράκτορα 007 στην ταινία "No Time To Die", μεταξύ άλλων οι Τομ Χάρντι και Ίντρις Έλμπα.

πηγή: thetoc.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση