Βραζιλία: Γεννήθηκε μωρό βάρους 7,3 κιλών - «Δεν περίμενα τέτοια έκπληξη», λέει η μητέρα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 09:43 Βραζιλία: Γεννήθηκε μωρό βάρους 7,3 κιλών - «Δεν περίμενα τέτοια έκπληξη», λέει η μητέρα

Ωστόσο δεν κερδίζει το βραβείο Γκίνες.

Αγοράκι βάρους 7,328 κιλών έφερε στον κόσμο μία γυναίκα στη Βραζιλία. 

Η Cleidiane Santos dos Santos γέννησε το έκτο παιδί της προ ημερών και παραδέχεται και η ίδια πως δεν περίμενε «μία τέτοια έκπληξη». 

«Πίστευα πως θα είναι 4 κιλά, αλλά δεν περίμενα ποτέ να είναι επτά» είπε η 27χρονη μητέρα στην πορτογαλική εφημερίδα El Globo. Ο μικρός ονομάστηκε Angerson και γεννήθηκε με καισαρική στις 18 Ιανουαρίου. 

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ένωση Εγκυμοσύνης, η πλειονότητα των μωρών που γεννιούνται στον ένατο μήνα ζυγίζουν μεταξύ 2,7 και 4 κιλών.

Το νεογέννητο, που έχει λάβει το ψευδώνυμο "bebê gigante" (γιγαντιαίο μωρό) από τους χρήστες των social media, πιστεύεται ότι είναι το μεγαλύτερο μωρό που έχει γεννηθεί στην πολιτεία Parintins, ανέφερε η εφημερίδα, επικαλούμενη το κρατικό υπουργείο Υγείας.

Μητέρα και βρέφος παραμένουν στο νοσοκομείο για παρακολούθηση, ενώ ο μικρός έχει αρχίσει ήδη να θηλάζει. 

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του νοσοκομείου Padre Colombo» δήλωσε η μητέρα, αναφερόμενη στη φροντίδα που λαμβάνει από το προσωπικό.

Σημειώνεται πως το μωρό που κατέχει το ρεκόρ Γκίνες γεννήθηκε το 1955 και ζύγιζε σχεδόν 10 κιλά. 

Με πληροφορίες από People

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση