Μπαραζ ισραηλινών βομβαδρσιμών στην Δαμασκό, τουλάχιστον 15 νεκροί - Η στιγμή που πύραυλος χτυπά κτήριο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 09:38 Μπαραζ ισραηλινών βομβαδρσιμών στην Δαμασκό, τουλάχιστον 15 νεκροί - Η στιγμή που πύραυλος χτυπά κτήριο

Πυραυλική επίθεση εναντίον της Συρίας, και συγκεκριμένα της Δαμασκού, εξαπέλυσε το Ισραήλ.

Από τη νέα επίθεση στην Συρία υπάρχουν τουλάχιστον 15 νεκροί και αρκετοί τραυματίες, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Από την πλευρά του, ο συριακός στρατός κάνει λόγο για πέντε νεκρούς, μεταξύ των οποίων ένας στρατιώτης, και περισσότερους από 15 τραυματίες.

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη συνοικία Καφρ Σούσα της συριακής πρωτεύουσας, όπου ένα κτήριο που βρίσκεται κοντά σε ιρανικό πολιτιστικό κέντρο καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς και άλλα υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Η επίθεση σημειώθηκε σε μια περίοδο κατά την οποία η κυβέρνηση της Συρίας βρίσκεται αντιμέτωπη με τον καταστροφικό αντίκτυπο των σεισμών της 6ης Φεβρουαρίου που στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 5.800 ανθρώπους  ενώ καταφθάνει διεθνής ανθρωπιστική βοήθεια για την ανακούφιση των σεισμόπληκτων.

Το Ισραήλ έχει εξαπολύσει επανειλημμένως επιθέσεις κατά στρατιωτικών εγκαταστάσεων στη Συρία, στη διάρκεια του 11ετούς εμφυλίου πολέμου, υποστηρίζοντας ότι στοχεύει φιλοϊρανούς μαχητές.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή που πύραυλος χτυπά κτήριο

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση