Γέννησε δίδυμα αγόρια και 13 μήνες μετά δίδυμα κορίτσια: «Δεύτερος γύρος»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 09:51 Γέννησε δίδυμα αγόρια και 13 μήνες μετά δίδυμα κορίτσια: «Δεύτερος γύρος»

Η Μπρίτνεϊ με τον Φράνκι έγιναν ξαφνικά γονείς τεσσάρων παιδιών αλλά δηλώνουν κατενθουσιασμένοι.

Η Μπρίτνεϊ με τον Φράνκι Άλμπα από την Αλαμπάμα, που καλωσόρισαν δίδυμες κόρες τον Αύγουστο του 2022, είχαν αποκτήσει μόλις 13 μήνες νωρίτερα ξανά δίδυμα μωρά.

Έξι μήνες μετά τη γέννηση των γιων τους, Λούκα και Λέβι, η Μπρίτνεϊ είχε την υποψία ότι μπορεί να ήταν ξανά έγκυος. Όπως αποδείχθηκε, η διαίσθησή της αποδείχθηκε αληθινή.

«Απλώς πήγα κοντά στον σύζυγό μου και είπα: "Φράνκι κοίτα, είμαι πάλι έγκυος», είπε σε βίντεο που δημοσιεύτηκε από το Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα στο Μπέρμιγχαμ.

Στην αρχή, το ζευγάρι - που υπέθεσε ότι θα αποκτήσει μόνο ένα ακόμη μωρό - αισθάνθηκε αρκετά προετοιμασμένο. Η Μπρίτνεϊ, 27 ετών, δασκάλα δημοτικού σχολείου, σημείωσε ότι με τον Φράνκι, 25 ετών, πυροσβέστης, ήταν σίγουροι για τις ικανότητές τους ως γονείς.

«Είπαμε ότι εντάξει, μόλις κάναμε δύο, μπορούμε να αντέξουμε ένα ακόμη», αφηγήθηκε.

Αλλά τα πράγματα πήραν μια αναπάντεχη τροπή που κανείς τους δεν περίμενε. «Όταν έκαναν τον υπέρηχο είπαν ότι υπήρχε ένα μωρό. Μου λέει, "Αφήστε να το ξαναελέγξω", και μετά, "Θεέ μου... υπάρχουν δύο". Και αρχίσαμε να γελάμε γιατί νομίζαμε ότι ήταν πλάκα. Η γιατρός μού είπε: "Όχι, δεν θα αστειευόμουν με αυτό. Υπάρχουν δύο"».

Εκτός από τις απίστευτες πιθανότητες να αποκτήσουν δίδυμα για δεύτερη φορά, τα νεότερα μωρά διαγνώστηκαν ως «μονοχοριακά δίδυμα», πράγμα που σημαίνει ότι μοιράζονταν τον ίδιο πλακούντα, αμνιακό σάκο και υγρό.

Τα «MoMo» δίδυμα είναι από τους σπανιότερους τύπους διδύμων, αποτελώντας λιγότερο από το 1% των γεννήσεων στις ΗΠΑ, σύμφωνα με δελτίο τύπου του Πανεπιστημίου της Αλαμπάμα στο Μπέρμιγχαμ.

«Ξέρετε, είναι αστείο, δεν φοβήθηκα», δήλωσε η Μπρίτνεϊ στην εκπομπή Today. «Θυμάμαι να σκέφτομαι, "Εντάξει! Δεύτερος γύρος"».

Όταν γεννήθηκαν οι κόρες Λίνλι και Λίντια, ένιωσαν ότι η οικογένειά τους ήταν πλήρης. «Όταν αποκτήσαμε και τα τέσσερις, αισθανθήκαμε ότι ήταν σωστό. Νιώσαμε σπίτι μας», σημείωσε η 27χρονη μητέρα.

Και με τα τέσσερα μωρά σε καροτσάκια, είναι φυσικό να προσελκύουν αρκετή προσοχή όταν κυκλοφορούν έξω.

«Ο κόσμος μας κοιτάζει έκπληκτος όταν βρισκόμαστε σε δημόσιο χώρο. Συνήθιζαν να με σταματούν συνέχεια όταν ήμασταν μόνο ο Λούκα και ο Λέβι- ξέρετε, ο κόσμος ρωτούσε: "Είναι δίδυμα;". Τώρα είναι σαν τσίρκο», δήλωσε η Μπρίτνεϊ. «Όλοι θέλουν να ρίξουν μια ματιά!».

«Πριν ήταν σαν "πώς θα τα καταφέρουμε με δύο μωρά" και τώρα λέμε "δύο μωρά, αυτό δεν είναι τίποτα"», πρόσθεσε. «Ακούγεται σαν δουλειά, αλλά μας αρέσει πολύ. Απλά έχει γίνει μια νέα κανονικότητα και είναι καλό».

Πηγή: lifo

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση