Τρεις νεκροί και 213 τραυματίες από τους δύο νέους ισχυρούς σεισμούς στην Τουρκία! Συγκλονιστικές εικόνες από το Χατάι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 22:32 Τρεις νεκροί και 213 τραυματίες από τους δύο νέους ισχυρούς σεισμούς στην Τουρκία! Συγκλονιστικές εικόνες από το Χατάι

Τρεις νεκροί και 213 τραυματίες ειναι ο πιο πρόσφατος απολογισμός από τους δύο νέους ισχυρούς σεισμούς που σημειώθηκαν στην Τουρκία, το βράδυ της Δευτέρας, στο Χατάι και στο Σαμαντάγ. 

Μία γυναίκα, μεταξύ των νεκρών, έχασε τη ζωή της στο Σαμαντάγ, όταν έπεσε πέτρα στο κεφάλι της, κατά τον σεισμό 5,8 Ρίχτερ, που σημειώθηκε στις 19.07 (ώρα Ελλάδας, 20.07 ώρα Τουρκίας), όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, ενώ συνολικά 213 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.

Τρία λεπτά νωρίτερα, σημειώθηκε δόνηση εντάσεως 6,4 Ρίχτερ, στο Χατάι, όπου κατέρρευσαν κτίρια και είναι σε εξέλιξη έρευνες για εγκλωβισμένους. Να σημειωθεί ότι υπήρξε προειδοποίηση για τσουνάμι, η οποία ήρθη λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, επικράτησε πανικός στην περιοχή, με τους σεισμοπαθείς να βγαίνουν πανικόβλητοι από τις σκηνές, καθώς φοβήθηκαν ενδεχόμενες πτώσεις δέντρων.

Τα βίντεο από τη στιγμή του σεισμού στο Χατάι συγκλονίζουν.

 

 

 

 

Μετά τον σεισμό στο Χατάι, σχηματίστηκε σύννεφο σκόνης στα συντρίμμια, ενώ ακούστηκαν και ήχοι ασθενοφόρων. Υπάρχουν αναφορές και για κτίρια που κατέρρευσαν.

πηγή: Newsit.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση