Αυτή είναι η διασημότερη γάτα στον κόσμο: «Τρώνε τη σκόνη» της οι TikTokers, πόση είναι η περιουσία της

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 14:42 Αυτή είναι η διασημότερη γάτα στον κόσμο: «Τρώνε τη σκόνη» της οι TikTokers, πόση είναι η περιουσία της

Αυτή είναι η πιο διάσημη γάτα στον κόσμο με πάνω από 4,4 εκατομμύρια followers στο Instagram, με την καθαρή της αξία να ανέρχεται σε 100 εκατομμύρια δολάρια.

Η Νάλα, έτσι είναι το όνομά της, ήταν πολύ τυχερή όταν η ιδιοκτήτριά της, η Πούκι, την ερωτεύτηκε όταν επισκέφθηκε ένα κέντρο διάσωσης ζώων και αποφάσισε να την υιοθετήσει.

Από το καταφύγιο ζώων στη φήμη

Πώς όμως αυτή η γάτα έγινε διάσημη; Μιλώντας στην εκπομπή «This Morning», η Πούκι, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Βαρισίρι Ματατσιτιπαν, εξήγησε ότι το 2012 αποφάσισε να αρχίσει να μοιράζεται τα κατορθώματά τους στο Instagram.

Όπως είπε: «Νομίζω ότι ήταν η πρώτη γάτα στο διαδίκτυο που πόζαρε ως ο εαυτός της, σαν να είναι αυτή που μιλάει και νομίζω ότι αυτός είναι ένας από τους λόγους που άρεσε κάπως στον κόσμο, ήταν απλά ο εαυτό της και ήταν πολύ χαριτωμένη».

Η περιουσία της γάτας φτάνει τα 100 εκατομμύρια δολάρια

Από τότε, η Νάλα, έχει εμπνεύσει μια ολόκληρη μάρκα γατοτροφών, τη δική της σειρά εμπορευμάτων ενώ έχει αποφέρει στην ιδιοκτήτριά της 100 εκατομμύρια δολάρια.

Η Νάλα είναι επίσης, αυτή τη στιγμή η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ Γκίνες για τους περισσότερους ακόλουθους για μια γάτα στο Instagram και κέρδισε τον τίτλο TikToker της χρονιάς – νικώντας τέσσερις ανθρώπους.

Ερωτηθείσα για το πόσο πολλή δουλειά χρειάζεται για τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Πούκι είπε: «Είναι η πλήρης απασχόλησή μου από τότε που ξεκίνησα, κι επειδή αφιερώνω τόσο πολύ χρόνος, είναι ένας από τους λόγους που αυξάνονται οι ακόλουθοί της. Επειδή πραγματικά, αφιερώνω τον χρόνο μου για να χτίσω μια κοινότητα όπου οι άνθρωποι μπορούν να μοιράζονται τις σκέψεις τους και να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον».

Χάρη στη Νάλα, γνώρισε την σύντροφό της

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Πούκι αποκάλυψε ότι γνώρισε τον σύντροφό της μέσω της Νάλα. Όπως ανέφερε: «H σύντροφός μου κι εγώ γνωριστήκαμε μέσω του Instagram εκείνη την εποχή, όταν πρωτοξεκίνησα τον λογαριασμό της και άρχισα να παραγγέλνω παπιγιόν. Έτσι, γνώρισα την Σάνον, εκείνη την εποχή είχε υιοθετήσει τις δύο ανιψιές της, ήταν πέντε και έξι ετών και έπρεπε να παραιτηθεί από την πλήρους απασχόλησης δουλειά της για να τις φροντίζει. Άρχισε λοιπόν να φτιάχνει τα δικά της παπιγιόν για γάτες και να τα πουλάει στο Etsy και την ρώτησα εάν μπορούσα να αγοράσω 50 παπιγιόν για να τα πουλήσω χονδρικά. Έτσι γνωριστήκαμε».

Η Πούκι χρησιμοποιεί πλέον τον λογαριασμό της αγαπημένης της γάτας για να διαδώσει την ευαισθητοποίηση για την ευημερία των ζώων και να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικές οργανώσεις για τα ζώα.

Όπως είπε: «Όταν πήρα την Νάλα από το καταφύγιο, νομίζω ότι μας έλεγε πως ήθελε να βοηθήσουμε και άλλα ζώα σε αυτό, οπότε από την πρώτη μέρα που ξεκίνησα, αυτός ήταν ένας από τους κύριος στόχους μου».

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση