Θέλει να κάνει ριάλιτι τη δωρεά σπέρματος: «Κερδίστε το διάσημο σπέρμα μου»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 15:46 Θέλει να κάνει ριάλιτι τη δωρεά σπέρματος: «Κερδίστε το διάσημο σπέρμα μου»

Οι συμβουλές του προς τους δωρητές.

Ο δωρητής σπέρματος Kyle Gordy, που είναι διάσημος για την απόκτηση 63 παιδιών με το σπέρμα του, επιδιώκει να το κάνει λίγο πιο «αποκλειστικό». Τώρα, ο ίδιος προσπαθεί να δημιουργήσει ένα τηλεοπτικό ριάλιτι, λέγοντας ότι είναι ανοιχτός στο να πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά όπου οι επίδοξες μαμάδες θα «ανταγωνίζονται» για το σπέρμα του.

Ο Kyle Gordy, 31 ετών, άρχισε για πρώτη φορά να δωρίζει το δείγμα του το 2014 και έχει βοηθήσει δωδεκάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο να γίνουν μητέρες τα τελευταία εννέα χρόνια.

Ο Gordy από την Καλιφόρνια, έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο επειδή έγινε πατέρας τεσσάρων παιδιών μέσα σε ένα μήνα, αλλά παραδέχεται ότι μάλλον θα πρέπει να είναι πιο επιλεκτικός σχετικά με το σε ποιους δίνει το σπέρμα του – εξ ου και η υποθετική σειρά ριάλιτι. «Θα ήταν δύσκολο να μπορώ να διαλέξω μόνο μία, αλλά το να είμαι πιο επιλεκτικός στο ποιον βοηθάω είναι καλό πράγμα», δήλωσε.

Παρά τη χαρά που παίρνει από την παροχή του σπέρματός του, ο Gordy παραδέχεται ότι έχει κουραστεί να αυνανίζεται και έχει θυσιάσει τη δική του σεξουαλική ζωή για να διασφαλίσει ότι οι εκσπερματώσεις του δότη του είναι κορυφαίες.

Η ζωή του Gordy ως δωρητής σπέρματος και οι συμβουλές του για «καλύτερο σπέρμα»

Σύμφωνα με το New York Post, ο Kyle Gordy έχει δηλώσει πως «δεν έχω σεξουαλική ζωή εκτός της δωρεάς, είναι εντελώς ανύπαρκτη, καθώς ένας από τους λόγους που δε βγαίνω έξω και δεν κάνω σεξ είναι επειδή θέλω να το φυλάξω και να δώσω τις καλύτερες δυνατές πιθανότητες εγκυμοσύνης».

Εν τω μεταξύ, ο Gordy αποκάλυψε πρόσφατα τις κορυφαίες συμβουλές του για την παραγωγή ισχυρού σπέρματος, λέγοντας ότι όλα οφείλονται στον ύπνο και στην απαλλαγή από το άγχος.

«Νομίζω ότι ένας καλός ύπνος βοηθάει και προσπαθώ να παίρνω όσο το δυνατόν περισσότερους υπνάκους την ημέρα», εξήγησε. «Νομίζω ότι κοιμάμαι περίπου 10 ώρες την ημέρα, μερικές φορές περισσότερο αν χρειαστεί».

«Η αποφυγή του στρες όπου είναι δυνατόν έχει επίσης βοηθήσει με το σπέρμα μου», πρόσθεσε με ενθουσιασμό.

Πηγή: New York Post

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση