Η στιγμή που ντελιβεράς πίτσας βάζει τρικλοποδιά σε κλέφτη που καταδιώκει η αστυνομία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 11:23 Η στιγμή που ντελιβεράς πίτσας βάζει τρικλοποδιά σε κλέφτη που καταδιώκει η αστυνομία

Οι Αρχές ευχαρίστησαν τον ηρωικό νεαρό, όμως προειδοποίησαν ότι δεν είναι ασφαλές για πολίτες να παρεμβαίνουν σε καταδιώξεις υπόπτων

Viral έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα ένα βίντεο που δείχνει έναν ντελιβερά πίτσας να βοηθά αστυνομικούς στη σύλληψη ενός υπόπτου για κλοπή αυτοκινήτου, σε προάστιο της αμερικανικής πόλης Φιλαδέλφεια.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, σύμφωνα με το NBC News. Περιπολικά της πόλης Μπρουκχέιβεν κατεδίωκαν ένα κλεμμένο όχημα όταν ξαφνικά ο οδηγός του, ένας νεαρός 17 ετών, έπεσε πάνω σε ένα στύλο, πήδηξε έξω από το αμάξι και άρχισε να τρέχει προκειμένου να ξεφύγει από τους αστυνομικούς.

Για... κακή του τύχη, έτυχε να περάσει δίπλα από έναν ντελιβερά ο οποίος είχε μόλις φτάσει σε κοντινό σπίτι και ετοιμαζόταν να παραδώσει μια πίτσα στον πελάτη. Ο ντελιβεράς, που αμέσως κατάλαβε τι συνέβαινε, περίμενε μέχρι να περάσει ο ύποπτος τρέχοντας από δίπλα του και του έβαλε τρικλοποδιά, καθυστερώντας τον μέχρι να τον προλάβουν οι αστυνομικοί. Κι όλα αυτά, συνεχίζοντας να κρατά στα χέρια του το κουτί της πίτσας με τρόπο που διασφάλιζε ότι το φαγητό θα έφτανε «σώο και αβλαβές» στον πεινασμένο πελάτη.

«Σας ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθειά σας! Αν ενδιαφέρεστε για δουλειά να ξέρετε ότι ψάχνουμε πάντα ικανά άτομα», έγραψε η Αστυνομία του Μπρουκχέιβεν στη σελίδα της στο Facebook, δημοσιεύοντας το βίντεο με την ηρωική παρέμβαση του ντελιβερά. Τα καλύτερα είχε να πει για τον υπάλληλό του και ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας στα social media, επισημαίνοντας ότι εκτός από τη βοήθεια που πρόσφερε στις Αρχές, φρόντισε και να παραδώσει και το φαγητό άθικτο!

Σε δηλώσεις του στο NBC Philadelphia o αρχηγός της τοπικής αστυνομίας τόνισε πάντως ότι δεν είναι καλή ιδέα για τους πολίτες να παρεμβαίνουν σε καταδιώξεις της αστυνομίας, και ότι οι Αρχές προτιμούν να μην ανακατεύονται, αφού υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τους ίδιους. «Σε αυτήν την περίπτωση, έπιασε πάντως», συμπλήρωσε ο αστυνομικός.

Όσο για τον ντελιβερά, αρνείται ότι έκανε κάτι ηρωικό και υποστηρίζει ότι η αντίδρασή του ήταν απλώς «αυτό που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει κάποιος όταν προκύπτει μια τέτοια κατάσταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση