Νέο ατύχημα για τον Τζο Μπάιντεν – Σκόνταψε και έπεσε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 23:01 Νέο ατύχημα για τον Τζο Μπάιντεν – Σκόνταψε και έπεσε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης

Για άλλη μια φορά ο Αμερικανικός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είχε ένα μικρό ατύχημα με τις κάμερες να καταγράφουν το γεγονός. 

Το νέο ατύχημα για τον Τζο Μπάιντεν έγινε κατά τη διάρκεια τελετής αποφοίτησης στην Ακαδημία της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στο Κολοράντο.

Ο 80χρονος πρόεδρος σκόνταψε κι έπεσε. Στο πλευρό του έσπευσαν συνεργάτες του, οι οποίοι τον βοήθησαν να σηκωθεί. Ακολούθως ο Μπάιντεν περπάτησε μέχρι τη θέση του, χωρίς να δείχνει ότι χτύπησε σοβαρά.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο Τζο Μπάιντεν έχει παρόμοιο ατύχημα με τις φήμες για την κατάσταση της υγείας του να είναι πολλές. 

Τον περασμένο Φεβρουάριο Τζο Μπάιντεν μετά την αιφνιδιαστική επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει στην Ουκρανία ανεβαίνοντας τις σκάλες του Air Force One για να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες, σκόνταψε ξανά.

Ο 80χρονος πρόεδρος είχε γλιστρήσει ξανά στις σκάλες του Air Force One μόλις δύο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του τον Μάρτιο του 2021. Επίσης  τον Ιούνιο του 2022 είχε πέσει από το ποδήλατό του στο Ντέλαγουερ.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση