Αυτό είναι το μεγαλύτερο βενζινάδικο στον πλανήτη με τις 120 αντλίες και τους 350 υπαλλήλους - Σε ποια πόλη άνοιξε

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 12:48 Αυτό είναι το μεγαλύτερο βενζινάδικο στον πλανήτη με τις 120 αντλίες και τους 350 υπαλλήλους - Σε ποια πόλη άνοιξε

Για να λειτουργήσει το συγκεκριμένο πρατήριο καυσίμων όλες τις ώρες και μέρες του χρόνου χρειάζεται 350 υπαλλήλους.

Το βενζινάδικο Buc-ee βρίσκεται στο Serierville του Tennessee και έχει έκταση 7 στρεμμάτων. Εξυπηρετεί τους οδηγούς που κινούνται στον Interstate 40 έξω από το Knoxville και αποτελεί αυτή την στιγμή το μεγαλύτερο πρατήριο καυσίμων στον κόσμο.

Το Buc-ee διαθέτει 120 αντλίες καυσίμων, ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο που διαθέτει τα πάντα και λειτουργεί ως χώρος ανάπαυσης και ψυχαγωγίας των οδηγών, ενώ παράλληλα απασχολεί 350 ντόπιους για την κάλυψη των θέσεων εργασίας.

Είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα και όπως είναι ευκόλως κατανοητό, πρόκειται για ένα μέρος που είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό πρατήριο καυσίμων. Το Buc-ee έχει για μασκότ έναν κάστορα, διαθέτει εστιατόρια και εσωτερικούς χώρους έκτασης δύο στρεμμάτων, στοιχεία που το μετατρέπουν και σε προορισμό για ψώνια ή και διασκέδαση.

Το συγκεκριμένο πρατήριο καυσίμων άνοιξε το 2003 και με τις επεκτάσεις που πραγματοποίησε κατάφερε να γίνει το μεγαλύτερο στον κόσμο. Η αλυσίδα του πρατηρίου έχει επεκταθεί και σε άλλες γειτονικές πολιτείες και αυτή την στιγμή έχει 58 σημεία πωλήσεων.

Η συγκεκριμένη αλυσίδα πρατηρίων είναι γνωστή για την καθαριότητα των εγκαταστάσεων της, τις σχετικά υψηλές αμοιβές των υπαλλήλων της και την απαγόρευση των 18τροχων φορτηγών για την ασφάλεια των αυτοκινήτων και των πεζών.

Πηγή carandmotor.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση