ΗΠΑ: Τεράστιος αλιγάτορας στη Φλόριντα κυκλοφορούσε με μια σορό στα σαγόνια του - Δείτε βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 22:02 ΗΠΑ: Τεράστιος αλιγάτορας στη Φλόριντα κυκλοφορούσε με μια σορό στα σαγόνια του - Δείτε βίντεο

Ο αλιγάτορας εντοπίστηκε και απομακρύνθηκε - «Σκοτώθηκε ανθρώπινα» αναφέρουν οι αρχές

Με τη σορό ενός ανθρώπου κυκλοφορούσε ένας τεράστιος αλιγάτορας στην πόλη Λάργκο της Φλόριντα.

Πρόκειται για έναν αλιγάτορα 13 ποδιών (σχεδόν 4 μέτρα) και οι αρχές έλαβαν αναφορές για μια σορό στο νερό, κοντά στο Ridgecrest Park, χθες Παρασκευή (22/9).

Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, είδαν έναν αλιγάτορα στο σημείο- σύμφωνα με τους Τampa Bay Times- με τη σορό στο στόμα ενώ δύτες βούτηξαν στο σημείο.

Δείτε βίντεο:

«Πολλοί από τους γείτονές μου ήταν εδώ έξω και ήταν αυτοί που μου είπαν για τον τεράστιο αλιγάτορα», είπε στο Bay News η κάτοικος Τζένιφερ Ντιν. «Ενώ στεκόμασταν εδώ, ακούσαμε έναν πυροβολισμό, υποθέτω ότι σκότωσαν τον αλιγάτορα».

Με τη βοήθεια της Επιτροπής Διατήρησης Ψαριών και Άγριας Ζωής της Φλόριντα, ο αλιγάτορας εντοπίστηκε και απομακρύνθηκε, σύμφωνα με την ανακοίνωση. «Σκοτώθηκε ανθρώπινα» αναφέρουν οι αρχές.

Να σημειωθεί πως το αιματηρό περιστατικό έγινε περίπου ένα μίλι από το σημείο όπου ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός σε μια λίμνη με τραύματα που σχετίζονται με αλιγάτορα τον Μάιο του 2022. Η νεκροψία που έγινε, έδειξε ότι πνίγηκε αφού δέχθηκε επίθεση από αλιγάτορα.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του ατόμου.

πηγή: protothema.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση