Αυτός ο γάμος δεν πήγε πολύ καλά: Γαστρεντερίτιδα «θέρισε» τους καλεσμένους

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 16:43 Αυτός ο γάμος δεν πήγε πολύ καλά: Γαστρεντερίτιδα «θέρισε» τους καλεσμένους

Ο γάμος είναι μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή για τα ζευγάρια. Δυστυχώς κάποιες φορές ορισμένα ζευγάρια μπορεί να μην σταθούν τόσο τυχερά και να έχουν κάποια ατυχίες την σημαντική εκείνη ημέρα. Για δύο νεόνυμφους όμως στη Μελβούρνη ίσως η λέξη ατυχία να μην είναι αρκετή για να περιγράψουν αυτό που τους συνέβη.

Σύμφωνα με την New York Post ένα ζευγάρι του οποίου οι καλεσμένοι επλήγησαν από ένα ξέσπασμα γαστρεντερικής επιδημίας μοιράστηκε για πρώτη φορά την δική του πλευρά της ιστορίας. Η Rebecca και ο Brodey Fitz-Gerald είχαν προειδοποιηθεί πριν από τη γαμήλια δεξίωσή τους στο «The Park» στη Μελβούρνη στις 16 Σεπτεμβρίου ότι ο χώρος είχε συνδεθεί με ένα ξέσπασμα γαστρεντερικού προβλήματος.

«Λάβαμε ένα τηλεφώνημα από τους υπεύθυνους του χώρου τρεις μέρες πριν από το γάμο και απλώς μας εξήγησαν ότι θα το βλέπαμε στις ειδήσεις, για να μην ανησυχούμε για αυτό», είπαν στο «A Current Affair» το βράδυ της Πέμπτης. Τους είπαν ότι ο χώρος είχε καθαριστεί σε βάθος και τους καθησύχασαν ότι θα ήταν εντάξει να προχωρήσουν στην προγραμματισμένη εκδήλωση.

Ωστόσο, μέχρι το τέλος της νύχτας του γάμου τους, τουλάχιστον 26 καλεσμένοι είχαν αρρωστήσει και μερικοί μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο γαμπρός ήταν ένας από τους καλεσμένους που αρρώστησαν. «Αυτό το γεγονός βάζει όλες τις καλές αναμνήσεις που είχες από το γάμο στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου, επειδή προσπαθείς να εστιάσεις στο να βεβαιωθείς ότι οι καλεσμένοι σου είναι καλά», είπε.

«Απλώς στεναχωρήθηκα που δεν μπορούσα να περάσω αυτό που έπρεπε να συνεχίσει να είναι ένα μαγικό Σαββατοκύριακο με τη σύντροφό μου, τη σύζυγό μου τώρα, και το μόνο που έκανα είναι να ήμουν ξαπλωμένος κάτω από τα σκεπάσματα στο κρεβάτι».

Τουλάχιστον 216 άτομα ανέφεραν πως αρρώστησαν αφού παρευρέθηκαν σε τέσσερις διαφορετικές εκδηλώσεις, τέσσερις διαφορετικές ημέρες στο ίδιο κέντρο. Εβδομήντα επαγγελματίες υγείας αρρώστησαν μετά από διάσκεψη στις 13 Σεπτεμβρίου. Άλλα 80 άτομα αρρώστησαν μετά από γάμο στις 16 Σεπτεμβρίου. Ενώ σε ένα τρίτο γάμο που έγινε στις 23 Σεπτεμβρίου καταγράφηκαν 40 περιπτώσεις γαστρικών συμπτωμάτων.

Το κέντρο εξέδωσε ανακοίνωση την Τρίτη λέγοντας ότι αποφάσισαν οικειοθελώς να κλείσουν προσωρινά τον χώρο ενώ διεξάγεται έρευνα από το τμήμα υγείας.
«Καθώς έχουν καταγραφεί ασθένειες από μια εκδήλωση το Σαββατοκύριακο, αποφασίσαμε να σταματήσουμε προσωρινά τις παροχές μας για τις επόμενες δύο εβδομάδες μέχρι να έχουμε περισσότερες πληροφορίες», ανέφερε η δήλωση.

«Είναι πιθανό αυτά τα κρούσματα να μην συνδέονται, αλλά αποφασίσαμε να κλείσουμε με τεράστια προσοχή μέχρι να έχουμε περισσότερες πληροφορίες». Οι υπεύθυνοι του χώρου είπαν: «Δεν είναι μια απόφαση που πάρθηκε ελαφρά», αλλά «η υγεία και η ευημερία των καλεσμένων είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας».

Παραμένουν ανένδοτοι στο ότι έλαβαν όλα τα προληπτικά μέτρα υγείας και ασφάλειας πριν από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο. Όλοι όσοι επηρεάστηκαν από το προσωρινό κλείσιμο έχουν βοηθηθεί, έτσι ώστε να βρουν νέους χώρους για τις εκδηλώσεις. Η νύφη είπε ότι ένιωθε «ντροπή» μετά τον γάμο και ενοχή που πίστευε ότι ήταν ασφαλές να προχωρήσει ο γάμος.

«Ένιωσα ότι έφταιγα εγώ για αυτό ή φταίμε εμείς γιατί εμπιστευτήκαμε τους επαγγελματίες υγείας και προχωρήσαμε» ανέφερε. «Έχουμε ξοδέψει τόσα πολλά χρήματα στην προσπάθεια του να είχαμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και απλώς αισθάνομαι ότι η ανάμνηση όλων για τον γάμο μας θα είναι αρνητική, κάτι που δεν είναι αυτό που θέλαμε».

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση