To παράξενο φαινόμενο με το τεράστιο «φωτοστέφανο» στον ουρανό της Ιταλίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 14:32 To παράξενο φαινόμενο με το τεράστιο «φωτοστέφανο» στον ουρανό της Ιταλίας

Η πρώτη πιθανή εξήγηση που μπορεί να δοθεί.

Ένα τεράστιο «φωτοστέφανο», το οποίο διατηρήθηκε μόλις για 4 λεπτά πριν εξαφανιστεί εντελώς, έκανε την εμφάνισή του στον ουρανό της Βόρειας Ιταλίας πριν από λίγα 24ωρα, γύρω στις 19:20 (τοπική ώρα). Πρόκειται για ένα παράξενο και μυστηριώδες φαινόμενο, σύμφωνα με το Forecast Weather Greece.

Η πρώτη πιθανή εξήγηση που θα μπορούσε να δοθεί είναι η έκρηξη του πυραύλου Starship της SpaceX, όταν έφτασε στο υψόμετρο των 150 χιλιομέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, με αποτέλεσμα το παράξενο φωτοστέφανο να δημιουργήθηκε από το μεθάνιο και το οξυγόνο που χρησιμοποιούνται ως καύσιμα, τα οποία εξακολουθούν να φωτίζονται από τον Ήλιο την ώρα που διασκορπίζονται, σημειώνεται στην ανάρτηση που έχει ως πηγή το Meteoweb.eu.

Παρόμοιο φαινόμενο είχε παρατηρηθεί και στην Αλάσκα την περασμένη εβδομάδα και διαπιστώθηκε ότι και σε αυτή την περίπτωση οφειλόταν από την εκτόξευση πυραύλου.

Πηγή: Forecast Weather Greece

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση