Βρετανία: Αποκαλύφθηκαν οι ρατσιστές του Παλατιού που είχε καταγγείλει η Μέγκαν Μαρκλ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 14:48 Βρετανία: Αποκαλύφθηκαν οι ρατσιστές του Παλατιού που είχε καταγγείλει η Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ είχε καταγγείλει προ διετίας πως μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας υπάρχουν ρατσιστές. Αρνήθηκε να πει ονόματα. Τα αποκάλυψε τελικά, η πιο απρόσμενη ‘πηγή’.

Την ημέρα που η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε πως στο διάστημα που ζούσε στο Μπάκιγχαμ είχε αυτοκτονικές τάσεις, ο Πιρς Μόργκαν είχε σχολιάσει ότι «δεν θα την πίστευα ακόμα και αν μου διάβαζε την πρόγνωση του καιρού».

Ήταν η κορύφωση αυτού που χαρακτηρίστηκε ως ‘εμμονή’ του Βρετανού δημοσιογράφου με το ζευγάρι, μετά το Megxit. Για την ακρίβεια, ονομάστηκε hate campaign.

Στο μεσοδιάστημα, ο Μόργκαν είχε σχολιάσει αρνητικά και ειρωνευτεί πολλάκις και τον Πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγο του.

Μετά το σχόλιο του για τη Μέγκαν και τον καιρό, live στην τηλεοπτική εκπομπή Good Morning Britain -των περισσότερων από 1.5 εκατομμυρίων τηλεθεατών κάθε πρωί-, το ITV δέχθηκε 41.015 διαμαρτυρίες από τηλεθεατές.

Έγιναν ο λόγος που τέθηκε εκτός καναλιού.

Αμέσως άρχισαν οι αναλύσεις επί της ρίζας του προβλήματος που έχει ο 58χρονος με το ζευγάρι.

Βλέπετε, το 2016 ο Μόργκαν είχε δηλώσει φαν της Μέγκαν χάριν του ρόλου της στο«Suits». Της είχε στείλει σχετικό μήνυμα στο Twitter κι έτσι ξεκίνησε μια ψηφιακή φιλία. Συναντήθηκαν στο Λονδίνο, σε ταξίδι της Μαρκλ για το Ουίμπλετον.

«Περάσαμε δυο ώρες μαζί, ήπιαμε κάποια dirty martinis και μπύρες και στο τέλος της βραδιάς τη συνόδευσα έως το ταξί. Μετά έμαθα πως ο προορισμός της ήταν το πάρτι όπου γνώρισε τον Χάρι».

Έκτοτε δεν είχα καμία επικοινωνία μαζί της. Δεν απαντάει στα μηνύματα μου.

Η συμπεριφορά της με πληγώνει, γιατί την είχα συμπαθήσει. Τώρα πιστεύω ότι το μόνο που τη νοιάζει είναι πώς θα αναρριχηθεί στην κοινωνία».

Από εκείνη την ημέρα, άλλαξε άρδην τακτική και άρχισε τις επιθέσεις. Στα highlights του ανήκει ο χαρακτηρισμός Kardashian wannabes που απέδωσε στο ζευγάρι.

Διατήρησε τη νοοτροπία αυτή και μετά την αποκάλυψη ότι το Παλάτι είχε απαιτήσει από την Μέγκαν να μην τους ξαναμιλήσει, για λόγους που είναι κατανοητοί.

Από ό,τι φαίνεται, σηκώνει τώρα λευκή σημαία.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση